Hummel blog

Festival nakupov in zabave V BTC-ju 

MEGA popusti, super prireditve.     Tradicionalni spomladanski Festival nakupov in zabave JE TUKAJ! Rezerviraj si ta vikend, da ne zamudiš super zabave! BTC City Ljubljana se bo ponovno spremenil v največje mesto popustov. Tudi naša hummel trgovina pa bo za vse obiskovalce in kupce..

Preberi vse

1 + 1 GRATIS

MEGA ponudba v hummlu, ki je enostavno ne smeš zamuditi. Samo v trgovinah hummel BTC Ljubljana Hala A, Mercator Velenje in Arena center Zagreb!  Velja ob nakupu katerega koli para hummel obutve, če se včlaniš v hummel KLUB ugodnosti. Velja tako za nakup hummel lifestyle superg ali natikačev, kot tudi..

Preberi vse

4 CLIO SPORTS nagrade za hummel marketing

Zelo smo ponosni, da vam lahko sporočimo, da je hummel marketing v začetku maja prejel kar 4 nagrade na podelitvi mednarodnih CLIO SPORTS AWARD priznanj!  CLIO nagrade so znane, kot svetovno najbolj priznane mednarodne nagrade za oglaševanje in za aktiviranje oglaševanja. Če ste dobri, obstaja možnost, da osvojite..

Preberi vse

Teden BREZPLAČNE poštnine in 24-urne SUPER HOT ponudbe

Pozdravljeni v tednu brezplačne poštnine in 24-urne vroče ponudbe. Naša ekipa se je iz počitnic in dopustov vrnila sveža in polna zagona za nove zmage. Res upam, da je bilo tako tudi pri vas! Danes imam super novice.  K odličnim popustom smo za en teden zraven dodali še BREZPLAČNO poštnino in VROČO dnevno..

Preberi vse

Nočno nakupovanje BTC City Ljubljana

Pozor! Samo danes, v petek, 20. aprila 2018, med 9.00 in 24.00 vas vabimo na: NOČNO NAKUPOVANJE v BTC City Ljubljana, kjer v HALI A, vhod A7, najdete tudi hummel trgovino! Samo danes >> hummel  trgovina Ljubljana, BTC, haha A, vhod A7: 30% POPUSTA na vse! Popusti se ne..

Preberi vse

Pridruži se mladi ekipi!

Obožuješ tako modo, kot šport? Si timski igralec, ki želi delati in svojo karireo razvijati v prijateljskem vzdušju? Potem te vabimo, da se pridružiš naši mladi ekipi na delovnem mestu prodajalca v trgovini hummel v Velenju (Mercator center).     Prodajalec (m/ž):   Vaše naloge in odgovornosti so: -..

Preberi vse

NUJNO obvestilo!! TOTALNA RAZPRODAJA s popusti do -60%!

Živijo. Spet je čas, da malo prevetrite omare! Tu je hitra: TOTALNA RAZPRODAJA Vol.8 pred trgovino hummel v Velenju, s popusti kar do -60%! Vedno zelo obiskan dogodek, ki ga ne gre zamuditi! KDAJ?   V petek, 13. 04., od 15.00 do 19.00 in v soboto, 14. 04. 2018, od 9:30 do 15.00 za vas pripravljamo ponudbo starih..

Preberi vse

Teden BREZPLAČNE poštnine in 24-urne SUPER HOT ponudbe!

Pozdravljeni v tednu brezplačne poštnine in 24-urne vroče ponudbe. Naša ekipa se je iz počitnic in dopustov vrnila sveža in polna zagona za nove zmage. Res upam, da je bilo tako tudi pri vas! popust   Danes imam super novice.  K odličnim popustom smo za en teden zraven dodali še BREZPLAČNO poštnino..

Preberi vse

Pridruži se mladom timu!

Ako voliš jednako sport i modu, timski si igrač koji voli raditi i želiš svoju karijeru razvijati u prijateljskom okruženju, pozivamo te da se pridružiš mladom timu na radnom mjestu prodavača, u trgovini hummel u Arena centru Zagreb.   Prodavač (m/ž). Vaši zadaci i odgovornosti su: - izlaganje i slaganje..

Preberi vse

DODATNIH 20% POPUSTA na vse!

Zdravo. Zima ne popušča, pravijo, da prihaja polarni mraz in jaz se že pripravljam, ker sem pač bolj zmrzljive sorte. Vlečem iz omare hummel aktivno perilo, dolgo seveda, brez tega nikamor! Niti doma, niti v službo, nosim ga pri vseh aktivnostih, tudi ko peljem ven svojega psa. Če pa ti situacija (služba, zmenek,..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 349

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 35

Najbolj prodajano