Hummel blog

Clio Sport Awards - zlata nagrada za hummel

Prejšnji teden smo imeli čast osvojiti zlato priznanje na podelitvi nagrad Clio Sport Awards v kategoriji sodelovanja navijačev. Zlato nagrado smo prejeli za našo kampanjo »Made By Denmark«, ki je predstavljala lanski dres danske reprezentance. Nagrade Clio Awards so vsako leto podeljene za pogumno delo, visoke dosežke..

Preberi vse

Nočemo biti vidni na turnirju, ki je terjal toliko življenj!

Opozarjamo na kršenje človekovih pravic v Katarju. Pri hummlu verjamemo, da mora šport združevati ljudi. In ko se to ne zgodi, smo zavezani k temu, da spregovorimo. Tudi zato so novi danski dresi za prihajajoče svetovno prvenstvo oblikovani kot protest proti Katarju.   Omilili smo vse podrobnosti – vključno z..

Preberi vse

ZDRUŽENI V BOJU ZA ČLOVEKOVE PRAVICE

Danska znamka športnih oblačil hummel je podpisala novo dveletno partnerstvo z Amnesty International Denmark za ozaveščanje o človekovih pravicah. Sporazum začne veljati takoj in obe znamki bosta združeni v različnih projektih s splošnim ciljem zbiranja denarja za delo priznane nevladne organizacije za boljši..

Preberi vse

HUMMEL x REAL BETIS

Po več kot 30 letih se danska znamka športnih oblačil hummel vrača kot dobavitelj opreme španskega nogometnega kluba Real Betis. Novo partnerstvo je omogočilo, da smo postali tehnični sponzor Green and White institucije za naslednjih pet let.     Nogometni klub Real Betis s sedežem v Sevilli in ikonična..

Preberi vse

HUMMEL x NOGOMETNI KLUB FC KÖLN

Z veseljem sporočamo, da smo sklenili partnerstvo z bundesligaškim klubom FC Köln. Od sezone 2022/23 naprej bomo proizvajli in dobavljli klubu FC Köln oblačila za igranje, treninge in potovanja, seveda po meri. Danska znamka športnih oblačil hummel, ustanovljena leta 1923, je ena najstarejših blagovnih znamk ekipnih..

Preberi vse

HUMMEL x NOGOMETN KLUB AS SAINT-ÉTIENNE

Podpisali smo novo večsezonsko partnerstvo z AS Saint-Étienne in njegovo športno marketinško agencijo SPORTFIVE, pri čemer je hummel postal uradni dobavitelj opreme tega francoskega nogometnega kluba.   S 1. julijem 2022 je začelo veljati petletno partnerstvo, v okviru katerega bo hummel oblikoval in izdeloval drese..

Preberi vse

TOTALNA RAZPRODAJA s popusti do -70% pred trgovino hummel

Hej, hej!  Že veš, da pred trgovino hummel Mercator Velenje poteka TOTALNA RAZPRODAJA? !POPUSTI do -70! Nore cene, nora znižanja na pretekle kolekcije. Za velike in male! Kdor prvi pride, prvi melje! Akcija traja do 25. maja 2022, oziroma do razprodaje zalog! PODALJŠANO do 27. 5. 2022 Vidimo se od ponedeljka do sobote..

Preberi vse

Nahrbtnik poln hummel štumfkov >>

NAGRADNA IGRA >> nahrbtnik poln štumfkov! 🤗🤗 🎁🎁 OBDARUJ sebe in še dva prijatelja! 👉Označi 2 prijateja / prijateljici, ki bi jima za pisanko rad pradil/-a štufke al pa kar nahrbtnik >> nagrada je namreč nahrbtnik hmlHIPHOP in kar 18 parov hummel nogavic!! Pa malo..

Preberi vse

Nagrada za TRAJNOSTNI RAZVOJ 2022 že tretjič zapored za hummel

 Z veseljem in ponosom sporočamo, da so danski potrošniki že tretje leto zapored razglasili hummel za najbolj trajnostno blagovno znamko oblačil na Danskem v letnem INDEKSU TRAJNOSTNIH ZNAMKE. KLIKNI ZA PONUDBO >>   A nismo še čisto zmagali. Konec aprila načrtujemo uvedbo naše nove in posodobljene..

Preberi vse

LET`S PLAY >> hummel Slovenija zaposljuje

Obožuješ tako modo, kot šport? Si timski igralec, ki želi delati in svojo karireo razvijati v prijateljskem vzdušju? Reakt, d.o.o. je distributer danske športne blagovne znamke hummel za Slovenijo in Hrvaško. Zaradi odpiranja nove športne trgovine v Mercator centru Velenje in optimiziranja poslovnih procesov..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 424

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 43

Najbolj prodajano