Hummel blog

PONUDBA DNEVA v trgovini v Velenju - 4 izdelki s 40% POPUSTA

Samo v trgovini hummel v Velenju V trgovini hummel v Velenju bo hummel ekipa za vas izbrala 4 aktualne hummel izdelke in jih opremila s 40% POPUSTA!  Dnevno ponudbo pa lahko spremljaš na story-jih na naši hummel Slovenija FACEBOOK ali hummelslovenia INSTAGRAM strani. Klikni za FACEBOOK Klikni za..

Preberi vse

Majica PRVAKOV - Rk Gorenje Velenje

  ★OMEJENA IZDAJA★ V čast novih državnih prvakov RK Gorenje Velenje smo naredili super COOL hummel spominsko majčko z unikatnim potiskom. Na voljo v vseh velikostih. Ta majčka je zate, če: ✔ si navijač kluba  ✔ si lokal patriot  ✔ podpiraš šport  ✔ spremljaš..

Preberi vse

Prireditev ŠPORTNIK LETA 2020 Velenje

Športna zveza Velenje pripravlja odmevno, tokrat spletno prireditev ŠPORTNIK LETA 2020 v MO Velenje. Že tudi vi pogrešate šport in športne dogodke? Tudi mi! Zato je zadnji čas za extra športni večer v družbi najboljših! Na Športni zvezi Velenje v sodelovanju z Mestno občino Velenje že tradicionalno vsako leto..

Preberi vse

TOTALNA RAZPRODAJA je podaljšana!

  Zaradi še vedno velikega zanimanja in povpraševanja, ter kar prilično slabega vremena prejšnji teden, smo TOTALNO RAZPRODAJO s popusti do -70% na pretekle hummel kolekcije >> PODALJŠALI do sobote, 22. maja 2021! NORI popusti, ki se jih splača izkoristiti, ter tudi nekaj sveže zaloge! Vedno zelo obiskan..

Preberi vse

ŠPORT NI PROBLEM. ŠPORT JE REŠITEV!

Tudi mi se pridružujemo vseslovenski akciji #tecemzasport, s katero opozarjamo na vedno slabši položaj športa v Sloveniji, predvsem pa kot poziv Vladi, da športnikom vseh starosti dovoli z nadaljevanjem tekmovalnih in trenažnih procesov. ⋆ Športniki se popolnoma zavedajo, da je zdravje ljudi na prvem mestu in mora..

Preberi vse

Naša trgovina je ODPRTA za vse kupce!

Cenjen stranke, Pri podrobnem pregledu tolmačenja Odloka o prepovedi prodaji blaga in storitev med 1. in 11. aprilom 2021 ugotavljamo, da nekateri naši izdelki vsebujemo elemente prodaje tehničnega blaga v skladu s Pravilnikom o blagu v členu 2. tč. 5, s čimer se uvrščamo med izjeme omenjenega odloka. Sporočamo vam, da..

Preberi vse

VELIKONOČNE AKCIJE v hummlu

TRGOVINA hummel VELENJE:   Cenjene stranke! 🙏 Obveščamo vas, da bo trgovna hummel v Velenju, ODPRTA po ustaljenem delovnem času, zaradi uvrščanje med izjeme v odloku. Več informacij PREBERI TUKAJ V tem času bo možen tudi OSEBNI PREVZEM vaših spletnih naročil. Barvne hummelce, hoodiji, pajkice,..

Preberi vse

HUMMEL PREJEL NAGRADO ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ!

V raziskavi »Indeks trajnostnih blagovnih znamk« sodeluje osem evropskih držav, med njimi tudi Danska in s ponosom naznanjamo, da je hummel že drugo leto zapored dobil nagrado za trajnostni razvoj na področju OBLAČILA & MODA (Clothes and Fashion – Brands)!     KLIKNI ZA PONUDBO >>   Za kakšno..

Preberi vse

Hummel ponovno podpisal pogodbo s Southamptonom!

Z veseljem in s ponosom sporočamo, da smo po tridesetih letih znova podpisali pogodbo o sodelovanju z nogometnim klubom Southampton, ki igra v prvi angleški ligi - Premier League. S prvim julijem 2021 bomo postali njihov uradni dobavitelj dresov za tekme, pa tudi opreme za treninge – za moške in ženske ekipe ter ekipe..

Preberi vse

TOTALNA RAZPRODAJA je PODALJŠANA!

Hej!   Ker je zunaj še vedno lepo vreme in ker vas je kar nekaj takih, ki ste bili prejšnji teden na počitnicah in se niste mogli oglasiti k nam, smo TOTALNO RAZPRODAJO na prostem, pred trgovino hummel v Velenju PODALJŠALI.   TOTALNA RAZPRODAJA  pred trgovino hummel v Velenju, s POPUSTI kar do -70%! NORI popusti,..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 410

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 41

Najbolj prodajano