Hummel blog

Dres enakosti

Z ramo ob rami s sedmimi nogometnimi klubi ponosno predstavljamo novo omejeno serijo dresov Equality, da bi slavili in spodbujali enakost in vključenost v veliki svet športa ⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dres je bil ustvarjen v tesnem sodelovanju z Real Betisom, Las Palmasom, Evertonom, Southamptonom, Coventry Cityjem, FC Kölnom..

Preberi vse

IKONA SE VRAČA

Ob praznovanju naše 100. obletnice smo ponovno izdali slavni in ikonični gostujoči dres, ki ga je Danska nogometna reprezentanca nosila na svetovnem prvenstvu leta 1986 v Mehiki. To je prvič, da smo ponovno naredili legendarni dres in da bo stvar še bolj nostalgična, vračamo tudi klasične reprezentančne kratke hlače..

Preberi vse

Odpiramo novo delovno mesto: PRODAJALEC / PRODAJALKA.

Reakt, d.o.o. iz Velenja je distributer danske športne blagovne znamke hummel za Slovenijo in Hrvaško. V športni trgovini hummel odpiramo novo delovno mesto PRODAJALEC / PRODAJALKA.   PONUJAMO TI: ✅ Redno zaposlitev s 3 mesečnim poskusnim rokom, ✅ Delo v mladi, povezani, dinamični in prilagodljivi ekipi, ✅..

Preberi vse

Nov dres za danske nogometašice v POP ART stilu

Pop art in superjunakinje? … in še nogomet? Točno to!!  Prvič v zgodovini je dejanska umetnost definirala nov reprezentančni dres. S ponosom razkrivamo nov dres danske ženske reprezentance Kvindelandsholdet za prihajajoče svetovno prvenstvo navdihnjen s pop artom. S tem dresom slavimo danske igralke kot neverjetne..

Preberi vse

Obleci nogometni dres in ozaveščaj o raku pri otrocih.

Za nas so nogometni dresi več kot le dresi. Predstavljajo resnično strast do športa in posebno ljubezen do naših klubov. Toda danes puščamo ob strani naša ekipna rivalstva, da bi podprli nekaj veliko bolj pomembnega.  Football Jersey Friday je kampanja, katere namen je povečati ozaveščenost in sredstva za..

Preberi vse

Zapiramo hummel trgovino v Zagrebu

Tudi dobre stvari se včasih končajo. Po sedmih letih delovanja se poslavljamo od hummel trgovine v Arena Centru v Zagrebu in se hkrati veselimo novih izzivov. Vse informacije v zvezi s hummlom in iskanjem novega prostora na Hrvaškem, lahko spremljate na naših Instagram in Facebook straneh. In ne skrbite! Medtem ko čakate..

Preberi vse

Nova različica športnih copat hummel poimenovana ICON NO23.

Zgodovina je to, kar počnemo zdaj! Hummel obstaja že od leta 1923 in letošnje leto 2023, je leto za praznovanje naše 100. obletnice v svetu športa. To bomo poudarili s pogledom nazaj na našo bogato zgodovino znotraj rokometa. Navdih smo poiskali v naši dediščini iz »Bolsjedrengene« (legendarne Danske rokometne..

Preberi vse

Tudi naslednjih 5 let bomo sodelovali z IHF

S ponosom oznanjamo novo petletno partnerstvo z Mednarodno rokometno zvezo (IHF), ki bo trajalo med letoma 2023 in 2027, s čimer podaljšujemo naš prejšnji dogovor kot uradni dobavitelj opreme. »Rokomet je zasidran v DNK naše znamke in tudi zato s ponosom oznanjamo podaljšanje našega partnerstva z mednarodno rokometno..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 435

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 44

Najbolj prodajano