3 NASVETI kako očistiti superge.

Zagotovo se ti je že kdaj zgodilo, da so se ti tvoje najljubše superge dodobra umazale, ti pa v dilemi, kako jih očistiti ... Predvsem problematičen je beli rob na podplatu in zadnje čase ima večina superg takšen podplat.

Superge hummel za vse priložnosti in vremenske vplive.

 

  1. 1. NASVET kako očistiti rob na podplatu:

    Najbolje superge očistiš, če uporabiš eno staro zobno ščetko, ki jo ne uporabljaš več in zobno pasto. Dobro poščetkaj in obriši, pa je podplat ponovno bel in kot nov. Imamo pa en super nasvet, ki ga lahko uporabiš v šoli, na poti, v službi ... Bel rob na rupergah lahko super očistiš kar z navadno radirko. Ja, tako preprosto je! Preizkusi >>

  2. 2. NASVET kako očistiti vezalke:

    Umazane vezalke najbolje očistiš tako, da jih razpelješ iz superg, daš v en lonček in jih dobro namočiš v mešanico vode in univerzalnega razmaščevalca. Pustiš stati nekaj časa, potem pa jih še dobro zdrgneš in spereš.

  3. 3. NASVET kako očistiti same superge:

    Superge pa najlažje očistiš z vlažno krpo. Če so madeži prehudi, pa uporabi zobno ščetko in malo univerzalnega razmaščevalca, pa jih dobro poščetkaj in obriši do suhega.

 

Tako preprosto lahko rešiš in oživiš svoje superge. Če pa ti vseeno dišijo kakšne nove, ker jih pač nikoli ni prevečpa preveri pestro ponudbo novih hummel superg:

KLIKNI TU!

Superge hummel SLIMMER STADIL Low

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano