4 dnevni joga oddih PREKLOPI IN ZADIHAJ

/ Preklopi svoj um na nove frekvence in zadihaj s polnimi pljuči. /

____________________________________________________

www.preklopiinzadihaj.com

 

Zadnjih par mesecev so ravno spremembe tiste, ki so vodile naše življenje. Vabimo Vas, da sedaj prevzamete vajeti v svoje roke in novo spremembo v sebi začnete z nami na vseslovenskem joga oddihu Preklopi in zadihaj. Po tem težkem obdobju je čas da skupaj zadihamo na novo in se preklopimo na višje frekvence.

Štiridnevni oddih sredi čudovite narave bodo dopolnjevale vodene delavnice joge in akro joge, šole supanja (pod mentorstvom nekdanjega državnega prvaka v supanju) in joge na supih, vodene jutranje meditacije, zvočna kopel, delavnice osebne rasti in kar nekaj presenečenj.

Na joga oddihu boste lahko koristili tudi turistične bone za nastanitev.

 

Komu je oddih namenjen?

Vsakomur, ki si želi oddiha v osrčju narave in narediti nekaj zase. Oddih je primeren tako za začetnike kot tudi za izkušene. Delavnice bodo potekale v ločenih skupinah glede na vaše predznanje.

 

DODATNE UGODNOSTI za udeležence

Vsi udeleženci prejmejo zapestnico, s katero lahko uveljavljajo:

- 10% popust na vse aktivnosti Funpark Menina (rafting, pustolovski park, kajak, … )

- 10% popusta na kosila v gostilni Camping Menina

- 20% popust na sladoled in palačinke v sladkem kotičku kampa Menina

 

Kako se prijavim?

Prijava je preprosta. Obiščeš spletno stran: www.preklopiinzadihaj.com ter izpolniš prijavni obrazec.

Na mail boš prejel vse nadaljnje informacije.

_____________________________________________________

Zaradi zagotavljanja varnosti in zdravja, se bo udeležence razporedilo v skupine za izvedbo vseh delavnic, kjer bo zagotovljena varnostna razdalja in upoštevani vsi predpisi glede ukrepanja ob ponovnem izbruhu Covid-19. Dogodek je na prostem. V primeru dežja, bodo določene delavnice pod odprtim šotorom na prostem.

www.preklopiinzadihaj.com

 

PODROBEN OPIS PROGRAMA

 

DAN 1: ČETRTEK, 3.9.2020

10.00–16.00 Prihodi in namestitve v Kamp Menina. Ob prihodu vas bodo na vhodu kampa pričakali naši inštruktorji, ki Vas bodo toplo sprejeli, ter postregli z vsemi informacijami. Prejmete brošuro in program celotnega joga oddiha, podarimo pa Vam tudi našo majčko. Tudi za osvežitev bomo poskrbeli, tako vam ob prihodu podarimo tudi najboljši sladoled v Gornji Savinjski dolini. Do 17.00 ure boste imeli čas, da se udobno namestite in zadihate.

17.00–18.30 Ob 17.00 uri se skupaj dobimo na našem skupnem chill placu, kjer vam bomo predstavili program in inštruktorje.

19.00–20.30 Ob 19.00 uri bo sledila joga na prostem.

*Namestitev v hiškah bo možna ob 15.00, na parcelah za kampiranje pa po 10. uri.

 

DAN 2: PETEK, 4.9.2020

7.00–8.30 Petkovo jutro bomo začeli mirno in v osrčju narave ob čudoviti Savinji na svojih joga podlogah. Sledi vinyasa s pranayamo.

8.30–9.30 Ob pol deveti uri sledi zajtrk. Z zapestnico boste lahko koristili popuste v restavraciji Menina Kampa, kjer pripravljajo izvrstne zajtrke.

9.30–13.00 Dobili se bomo ob 9.30 uri, kjer boste razvrščeni v skupine. V naslednjih dveh dneh boste preizkusili tako tečaje akrojoge, tečaje sup joge in tečaje supanja. Tečaje supanja bo vodiil državni prvak v supanju Marko Hauc. Intenzivni delavnici akrojoge pa bosta vodila akrojogista Nina Vrban in Luka Bombek. V SUP jogo Vas bo zapeljala inštruktorica Maša Cokan.

13.00–15.00 Od 13.00 pa do 15.00 ure boste imeli prosti čas. Lahko ga izkoristite za kosilo ali za druženje na našem skupnem chill placu.

15.00–17.00 Ob treh popoldan nadaljujemo z delavnicami osebne rasti. Tukaj se boste lahko še bolj poglobili vase in pogledali v svojo dušo, premostili še kakšen osebni izziv in zadihali s polnimi pljuči.

18.00–19.30 Zvečer nas po dnevu polnem aktivnosti čaka umirjena jin joga. Poskrbeli bomo za globok razteg, da se sprostijo vsa zastala čustva in energija, ki nam ne služi več, iz naših teles ven.

20.00 Po energetskem čiščenju nas čaka druženje ob ognju, pečenje banan s čokolado (naše darilo za udeležence) in glasbeni večer z bobni in kitaro. Tako bomo naše telo preklopili in napolnili z energijo matere Zemlje, glasba pa bo poskrbela za dvig naše lastne vibracije.

 

DAN 3: SOBOTA, 5.9.2020

7.00–8.30 V sobotno jutro se bomo prebudili z jutranjo vinyaso in pranayamo.

8.30–9.30 Ob pol deveti uri sledi zajtrk. Z zapestnico boste lahko koristili popuste v restavraciji Menina Kampa, kjer pripravljajo izvrstne zajtrke.

9.30–13.00 Dobili se bomo ob 9.30 uri, kjer boste razvrščeni v skupine. Program bo do 13.00 ure potekal enako kot v soboto. (Zaradi zagotavljanja varnosti, boste udeleženci razporejeni v manjše skupine.)

13.00–15.00 Od 13.00 pa do 15.00 ure boste imeli prosti čas. Lahko ga izkoristite za kosilo ali za druženje na našem skupnem chill placu.

15.00–17.00 Ob treh popoldan nadaljujemo z delavnicami osebne rasti. Tukaj se boste lahko še bolj poglobili vase in pogledali v svojo dušo, premostili še kakšen osebni izziv in zadihali s polnimi pljuči.

Po 17.00 uri boste imeli čas za koriščenje drugih aktivnosti kampa Menine. Če ste za malo adrenalina, se lahko določite za plezanje po adrenalinskem parku, spustu po zip line ali pa odidete na sit on top ali bellyak dogodivščino na reko Savinjo. Lahko se tudi sprostite v welllnesu kampa Menine ali pa si privoščite masažo. Da bo to res lahko vaš večer, si proste termine zagotovite s predhodnimi rezervacijami na Camping Menina.

21.00 Ob deveti uri zvečer, pa bo naša telesa prežela zvočna kopel, ki jo bo vodila izkušena jogistka Tina Kamenicki.

 

DAN 4: NEDELJA, 6.9.2020

7.00–8.30 Na zadnji dan oddiha se boste prebudili v čudovito meditacijo, za odpiranje naših energetskih centrov in pretoka energije skozi njih.

9.00–10.00 Ob deveti uri imaš čas, da v miru poješ svoj zajtrk in podružiš z drugimi obiskovalci oddiha. V nedeljo bo v kampu postavljen Joga sejem s stojnicami, na katerih si boste lahko ogledali še in še stvari.

13.00 Ob 13. uri Vas bomo povabili na tradicionalno Indijsko pojedino, ki jo bo pripravil izkušen mojster v kuhanju indijskih jedi. Po pojedini se še zadnjič poslovimo, vi pa dobite še sladico in vrečko presenečenja!

www.preklopiinzadihaj.com

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano