Deli svoj dan >> #ShareTheDay

Pozdravljeni,

upamo, da vam preživljanje teh težkih časov v izolaciji ni pretežko, da ste vsi zdravi, a se pridno in odgovorno pazite in ostajate doma. Če imate doma še otroke, je pa kreativno in zabavno preživljanje prostega časa kar nujno. Se strinjate?

 

Nekaj dobrih predlogov, kako ostati aktivni z otroki v izolaciji, najdete na YouTube kanalu hummel KIDS - tu je zbranih nekaj aktivnih igric, ki se jih lahko igrate doma.

Iščemo pa vedno nove načine, kako bi lahko vsi mladi ljubitelji športa, lažje preživljali čas izolacije in po vrhu, še slabega vremena. Tokrat smo pripravili prazne predloge hummel dresov, ki jih vsi športni navdušenci lahko pobarvajo in dizajnirajo po svoje! Če boste izdelke vaših otrok ali vas, objavili na INSTAGRAMU in jih označili s #sharetheday, bodo vaše kreacije videli tudi naši "ta glavni" iz Danske in na koncu bodo najboljšo kreacijo nagradili tako, da bodo dizajn tega dresa tudi dejansko izdelali! 👊🏻 Pa saj veste, vsi radi barvamo, samo pozabili smo na to!

KLIKNI TUKAJ >>

shrani fotografiji in jih sprintaj, vazmi barvice, flumastre, voščenke, vodenke ali pa kar kavo ;) in ustvari svoj dizajn!  #bodikreativen #ostanidoma 🥳

Lahko pa jih shraniš kar od tukaj ▼▼▼

Več informacij lahko pogledaš na njihovem @hummelsport INSTA profilu >> KLIKNI TU!

 

 

Do nadaljnjega ste deležni tudi 🎀 BREZPLAČNE POŠTNINE 🎀 za vse spletne nakupe. 

🙏 Priporočamo plačilo po predračunu.

Kaj vse moraš vedeti o dostavi paketkov na tvoj dom!
KLIKNI 👉

Trgovini hummel Velenje in Zagreb sta zaprti.

 

www.hummel.si

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano