DOSTAVA naših paketov v času izrednih razmer

Vse naše spletne nakupovalce obveščamo, da dostava vaših naročil, ki jo izvaja GLS Slovenija, v času izrednih razmer POTEKA. A družba je odgovorno sprejela nekaj nujnih ukrepov za dostavo v izrednih razmerah.

Trgovina hummel v Velenju je ponovno odprta po ustaljenem delovnem času.

Pridi in preveri odlično pomladansko kolekcijo z otvoritvenim "ŽIVLJENJE SE VRAČA" 30% POPUSTOM!

Seveda smo se popolnoma prilagodili razmeram in ob obisku nikar ne pozabite zaščitne maske.

Ponovno je možen tudi osebni prevzem spletnih naročil v trgovini hummel Velenje.

Vsem spletnim nakupovalcem v tem trenutku priporočamo plačilo po predračunu, da zmanjšamo število stikov ob plačilu po povzetju. 

 

www.hummel.si

 

 

Nov načn prevzema in dostave v času izrednih razmer:

1. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v naše pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja bo potekala brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.

 

2. Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra.

 

3. Prejemnike paketov prosimo, da se v čim večjem številu odločite za plačilo direktno nam (s plačilom po predračunu), da zmanjšamo število stikov ob plačilu po povzetju. 

 

4. Prejemniki paketov prosimo, da se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

 

5. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemnike paketov prosimo, da prevzamete paket zunaj.

 

6. Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru

 

Še naprej natančno spremljamo situacijo in vas bomo sproti obveščali o vseh novih ukrepih. Vsem svetujemo, naj sprejmejo previdnostne ukrepe za zmanjšanje tveganja za okužbo.

 

Vsem nam želim veliko zdravja!

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano