ENA KOLEKCIJA. VSI ŠPORTI. hummel TRENING

Za resno vadbo, dvigovanje uteži ali za fitnes, potrebuješ kakovostno opremo, ki se ne mucka, je antibakterijsko obdelana in se zelo hitro posuši. In točno to, ti ponuja naša nova kolekcija hummel TRENING - ENA KOLEKCIJA. VSI ŠPORTI.

 

 

 

 

 

 

Prišla je pomlad, prazniki z obilico hrane so minili in skrajni čas je da začnete migati, če še niste! :) Vadba v fitnesu ali na prostem, tek, joga, pilates ... Ni važno kateri šport ti je všeč, mi smo z naš novo kolekcijo hummel TRENING zajeli vse.

hummel trening kolekcija hummel trening kolekcija

 

Pri opremi za trening, je še posebno pomembno, da dobro uravnava temperaturo telesa in zato so naši kosti hummel TRENING opreme opremljeni s prezračevalnimi conami in "Quick dry" tehnologijo, ki omogoča oblačilom, da se izredno hitro sušijo. Veliko kosov te kolekcije je tudi antibakterijsko obdelanih, zaradi česar vam oblačil ni treba tako pogosto prati.

 

Dovoli, da ti dam le en dober nasvet: antibakterijsko obdelanih oblačil nikar ne peri z mehčalcem, saj s tem uničiš antibakterijsko obdelavo.

 

Večino modelov v kolekciji hummel TRENING smo razvili v sodelovanju s strokovnjaki na področju treninga iz ENERGII - to pomeni, da so modeli testirani in krojeni tako, da so funkcionalni in da vas ne ovirajo med vadbo! Za vse to poskrbijo sploščeni šivi, izrez "na križ", širok pas, majhni žepki na tekaških oblačilih ...

hummel training Sodelovanje hummel & Energii - strokovnjaki za fitnes

 

Nova kolekcija hummel TRENING je za kadarkoli, kjerkoli in kakorkoli se vam bo zazdelo, da bi radi trenirali. Univerzalna & kvalitetna!
Naša nova kolekcija hummel TRENING je super za vse športe - fitnes in dvigovanje uteži vključena! Naša nova kolekcija hummel TRENING, je točno to, kar potrebuješ! Oglejte si številne nove modele tukaj: KLIKNI!

 

 

Začni s svojo najljubšo vadbo že danes! Poskrbi za pravo TRENING opremo! Kako izgleda naša hummel TRENING kolekcija med vadbo, pa si oglej v VIDEU  ▼▼▼

hummel TRENING kolekcijo lahko kupiš preko naše spletne trgovine www.hummel.si ali pa nas obiščeš v eni izmed hummel trgovin (Velenje, Ljubljana & Zagreb)!

DELOVNI ČAS

Trgovina Velenje
Pon. - sob. 9:00 – 19:00, nedelje 9:00 – 13:00

Hala 12, Ljubljana:
Pon. - pet. 9:30 - 20:30, sobote 9:00 - 20:30

hummel Arena Centar Zagreb: 
Pon. - pet. od 10:00 do 21:00
Sob. - ned. od 09:00 do 21:00

 

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano