Everton in hummel razkrivata nov dres za sezono 2020/21

3. julij 2020 je zgodovinski dan za nas. Z legendarnim nogometnim klubom Everton namreč predstavljamo nov dres za domače tekme v sezoni 2020/21. V novem dresu smo združili inovativne in okolju prijazne proizvodne metode in legendarno himno kluba imenovano Z-Cars v podobi zvočnih valov melodije. Zanimivo? Beri dalje >>

 

Novi hummel dres za domače tekme nogometnega kluba Everton, v sezoni 2020/21 bo imel poznavne bele puščice na ramenih in rokavih kraljevo modrega klubskega dresa. Velika zanimivost na majici dresa je zagotovo zvočni zapis njihove klubske humne Z-Cars, ki je diagonalno vtisnjen na majici. Rokave zaključi kontrastna bela črta, ovratnik je okrogel in to vse daje novi klubski majici Evertona čist in minimalističen izgled.

 

Tradicionalne bele kratke hlače krasijo hummel puščice v modri barvi na zunanji strani. Komplet je dopolnjen še z belimi nogometnimi nogavicami, ki dopolnjujejo celoten izgled z modrimi puščicami na sprednji strani.

 

GOLMANSKI DRES

Na vratarjevi majici bodo dolge rokave zamenjali s kratki, kar je zagotovo posebnost. Ta dres smo zasnovali skupaj s klubskimi golmani in bo na voljo tudi v otroških velikostih.

Vratar Jordan Pickford je ob tem dejal: "Zelo mi je všeč letošnji vratarski komplet. Dizajnerska ekipa v hummlu je resnično poslušala v kakšnih oblačilih radi igramo, tako glede barve, kot tudi tudi slog s kratkimi rokavi. To mi je še posebej všeč."

 

ZEROH2O >> Tehnologija barvanja dresov brez uporabe vode!

Tako hummel kot Everton sta se zavezala k pobudi zmanjšanju ogljičnega odtisa ter povečanju okoljske ozaveščenosti in trajnosti! V tretjem kopletu, ki ga pripravljamo za njih bomo tako uporabili našo tehnološko napredno metodo barvanja dresov s suho barvo, imenovano ZEROH2O! 

Ta revolucionarna tehnologija zagotavlja, da je poraba vode ničelna, nič odpadne vode in 50-odstotno zmanjšanje porabe energije med proizvodnim procesom. To pomeni, da prihranimo kar 25 litrov sveže čiste vode, ki jih običajno potrebujemo za barvanje samo ene majice. To pomeni, da vsaki dve leti porabimo za na svetu toliko vode za barvanje oblačil, da bi lahko napolnili celo Sredozemsko morje!! Pretresljiv podatek, kajne?

Vsaka dres Evertona ima subtilen - vendar pomemben - logotip ZEROH2O na spodnjem desnem robu, ki prikazuje zavezo Evertona in hummla, da bo pozitivno vplivamo na okolje.
Projekt ZEROH2O je le ena od številnih pobud hummla, saj si dejavno prizadevamo razviti svoje osnovno poslanstvo: Spremeniti svet s športom.

Evertonova odločitev za drese hummel ZEROH2O podpira tudi klubsko kampanjo "Everton For Change", ki so jo začeli v začetku letošnjega leta, da bi označili ponovno zavezo modrih k
ozaveščanje o okolju in raziskovanju novih načinov za pozitiven vpliv na planet. Kampanja Everton For Change se je začela z uvedbo skodelic za večkratno uporabo, namesto
plastike za enkratno uporabo na stadionu Goodison Park! Tako bodo v eni sami sezoni preprečili, da bi približno 75.000 plastičnih lončkov za enkratno uporabo onesnažilo okolje.

Popolnoma nov koncept ZEROH2O se izvaja v vseh naših sponzoriranih profesionalnih britanskih klubih - Evertonom je prvi klub v Premier ligi, ki je sprejel novo ZEROH2O tehnologijo in izredno smo ponosni, da se bomo z njo predstavili v eni izmed najmočnejših nogometnih lig na svetu.

Alan McTavish, komercialni direktor v Evertonu, je dejal: "Navdušeni smo, da bomo v okviru novega partnerstva lansirali svoj prvi dres s to znamko športne opreme. hummel je dokazal svojo zavzetost in strast do Evertona z zagotavljanjem originalnega dizajna po meri
bogate tradicije našega kluba. Ustvarjalni poklon himni Z-Cars, ki je vgrajen v zasnovo, bo odmeval z našimi oboževalci po vseh koncih sveta. To je tudi hummlova izjava odločnosti, da za svoje oboževalce pripravi nekaj resnično edinstvenega in posebnega. "

VEČ KOT 11

Vsi Evertonovi dresi bodo del hummlove akcije "Več kot 11", ki priznava, da je nogomet veliko več kot enajst igralcev na igrišču - to je na tisoče navijačev na stadionu in zunaj njega, ter lokalna in mednarodna skupnost, v kateri ima nogomet veliko vlogo. Gre za močno vez med Evertonom in njegovimi oboževalci ter neprimerljivo strast družine Everton, ki sega po vsem svetu.

Kampanijo "VEČ KOT 11" spremlja tudi zelo zanimiv VIDEO >> poglej ga tukaj!

Allan Vad Nielsen, direktor hummla, pa je še dodal: "Zelo smo ponosni na partnerstvo z Evertonom in zapuščino tega kluba v angleškem nogometu. Za nas je bilo zelo pomembno, da se je to odrazilo tudi v prvem dresu, saj smo posegli v ikonično osebnost kluba. Rezultat je čista in klasična majica Evertona z nežnejšimi referencami na dan tekme in izkušnje v parku Goodison. Upamo, da bodo dres dobro sprejeli tudi vsi Evertonovi navijačiin veselimo se, da bomo številne zmage proslavili skupaj, v novem hummel dresu."

Nov dres si lahko podrobno ogledaš in kupiš na njihovi uradni spletni strani >> evertondirect.com

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano