Evropski teden športa skupaj z akcijo »Migaj s hummlom!«

Bliža se Evropski teden športa! Teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi, cilj projekta pa je spodbuditi najširši krog prebivalstva k redni telesni aktivnosti. Obeležujemo ga v tednu od 23. do 30. septembra. V letošnjem letu je na pobudo Olimpijskega komiteja Slovenije 23. september postal državni praznik, a bo Dan slovenskega športa tudi v bodoče delovni dan.

Tudi poslanstvo hummla je spodbujanje in usmerjanje ljudi v šport, saj je telesna aktivnost izjemno pomembna za krepitev zdravja, za nameček pa nas šport medosebno povezuje. Že kar nekaj let je slogan blagovne znamke hummel: »S športom spreminjamo svet,« zato smo za vas v evropskem tednu športa pripravili prav posebno akcijo – »Migaj s hummlom!«

Za kaj gre?

S prijavo na info@hummel.si se prijaviš na žreb za hummlov paket. Deset nagrajencev bo dobilo hummel majčko in kupon za enkratni nakup v višini 40% v trgovini hummel. Poleg tega pa se boste lahko brezplačno udeležili treh vadb s priznanim strokovnjakom za fitnes, Nejcem Pongracem!

Čestitamo!

Nagrajenci so: Stana, Nina, Sandra, Aleš, Tina, Gabi, Urban, Božana, Tjaša in Vanja.

To je naših 10 nagrajencev, za vse ostale pa je tukaj super akcija:

Vse s 25% POPUSTA >>  KLIKNI za ponudbo

Akcija poteka tudi v trgovini hummel Velenje!
Pri nakupu nad 50€ je poštnina BREZPLAČNA!

Kdo je Nejc?

Nejc Pongrac je osebni in kondicijski trener. V sklopu Fitnes zveze Slovenije je opravil vse tri tečaje usposabljanj in si tako pridobil najvišji priznan naziv na področju osebnega trenerstva v Sloveniji – trener fitnesa. Nejc dela kot trener v fitnes centru Bazen Velenje in v FitZone, funkcionalnem centru v Ljubljani.

www.nejcpongrac.com

Kako se prijavim na akcijo?

Vse, kar moraš storiti, je, da na info@hummel.si pošlješ svoje ime, priimek in telefonsko številko.

Kaj od tebe pričakuje hummel?

Nič posebno težkega. Tvoja največja dolžnost je, da se imaš lepo, da se razgibaš, uživaš v miganju in to svojo izkušnjo tudi deliš na svojih socialnih omrežjih s ključnikom #hummelslovenia. Bo šlo, kajne?

Kdaj potekajo vadbe?

Termini za vadbo z Nejcem so naslednji:

  • sreda, 23.9.2020 ob 18. uri na Velenjskem jezeru,
  • nedelja, 29.9.2020 ob 10. uri v Mozirju,
  • sreda, 30.9.2020 ob 18. uri na Velenjskem jezeru,

 

v primeru slabega vremena pa bo vadba sredinih terminov potekala v fitnesu Bazena Velenje.

 

KLIKNI za ponudbo

 

KLIKNI za ponudbo

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano