FOTO ZABAVA s hummlovci

Minulo soboto se je pred Rdečo dvorano v Velenju zgodila FOTO-ZABAVA s hummel ambasadorji. Prišla je naša najboljša deskarka na snegu Gloria Kotnik! Po začetnih težavah, sta nas obiskala tudi Blaž Janc in Jaka Malus, oba iz RK Celje Pivovarna Laško. Imeli smo se odlično!! Preveri >>

 

 

 

 

Pred hummel trgovino v Velenju smo v soboto praznovali 50-letnico ŽRK Velenje in vsi, ki ste nas obiskali, ste se lahko fotografirai s super zvezdniki iz sveta rokometa: Blažem Jancem & Jako Malusom v živo, ali pa z našo najboljšo deskarko na snegu, Glorio Kotnik. Postavili ste se lahko tudi zraven Mikkela Hansena. Druženje je bilo zelo prijetno in zabavno, saj nam je na pomoč priskočil Boštjan iz FOTO-zabava Photobooth in nastale so zares lepe in zabavne fotografije.

Jaka Malus, Gloria Kotnik in Blaž Janc Jaka Malus, Gloria Kotnik in Blaž Janc

 

Jaka, Gloria in Blaž so se imeli odlično! Vse fotografije pa si lahko ogledate če KLIKNETE TUKAJ ali na katero izmed fotografij!

Praznovali smo tudi abrahama skupaj z ŽRK Velenje, ki je pripravil pestro dogajanje v Rdeči dvorani, ki je potekalo skozi ves dan! Čestitke puncam in seveda veliko uspehov še naprej!

Foto zabava z ŽRK Velenje Foto zabava z ŽRK Velenje

 

Po dolgem času, se je pred objektiv nastavila tudi ekipa hummel Slovenija. Nismo čisto vsi, smo pa fajni! ;)

Ekipa hummel Slovenija Ekipa hummel Slovenija

 

Najboljši so izbrali športne copate hummel OMNICOURT, izberi jih tudi ti! KLIKNI TU >>

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano