hml ambasadorji

Evropski teden športa skupaj z akcijo »Migaj s hummlom!«

Bliža se Evropski teden športa! Teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi, cilj projekta pa je spodbuditi najširši krog prebivalstva k redni telesni aktivnosti. Obeležujemo ga v tednu od 23. do 30. septembra. V letošnjem letu je na pobudo Olimpijskega komiteja..

Preberi vse

NAGRADNA IGRA - osvoji dres MIHE ZARABCA!

  Izkoristi izjemno priložnost in se poteguj za hummel dres >> Miha Zarabec #24 THW KIEL   POGOJI ZA SODELOVANJE SO: -          Nakup 1 para športnih copat hummel (model ni pomemben), vela tudi za nakup otroških športnih copat. Torej z vsakim nakupum hummel športnih copat v spletni trgovini..

Preberi vse

Zmagala je dobrodelnost! #kalvarija111

Naša ambasadorka Beba Ščap je včeraj končala svoj dobrodelni podvig Kalvarija111. 24 ur se je vpenjala po 454 stopnicah na Kalvarijo v Mariboru. Na koncu ji je uspelo srčnih 66 vzponov in zmagala je dobrodelnost. Celotno dogajanje si lahko pogledate na naši Facebook strani hummel Slovenija.   Beba si je v tem 24..

Preberi vse

Majčka za dobrodelni dogodek Kalvarija111

  Zdravo! Kot verjetno že veš, naša ambasadorka Beba Ščap tudi letos pripravlja poseben dogodek z dobrodelno noto. Lani je kolesarila 30 ur na statičnem kolesu, letos pa si želi premagati čez 100.000 stopnic, saj si je zadala 111 vzponov na Kalvarijo v Mariboru in to v 24-ih urah!   Dobrodelni dogodek..

Preberi vse

NAGRADNA IGRA s Petrom Polesom

humme NAGRADNA IGRA s Petrom Polesom! Pred prazniki vam ponujamo še eno priložnost, da osvojite lepo hummel nagrado. Peter Poles zelo rad osrečuje ljudi in takšni smo tudi mi. Na naši Facebook strani, smo objavili nagradno igro, v kateri lahko s čisto malo truda osvojiš super hummel nahrbtnik. Kako do nagrade? Beri..

Preberi vse

VESELE URICE - vse 20% off

Pridi v hummel trgovino v Velenje - v sredo, 2.11. med 16. in 20. uro in na vse hummel izdelke ti ponujamo 20% POPUSTA. Vesele urice v hummlu, ko bo vse 20% off, nikakor ne smeš zamuditi!             Juhuhuhuuu, počitnice so tu! In med počitnicami je čas za vesele urice v hummlu. V hummel..

Preberi vse

VESELA URICA z Miho Zarabcem, Blažem Jancem in Bebo Ščap

VESELA URICA z reprezentantoma Miho Zarabcem & Blažem Jancem! Fotografiraj se z njima ali pa z našo ambasadorko Bebo Ščap in prejmi POPUST za nakup hummel izdelkov.           Juhuhuhuuu, počitnice so tu! To pa ne velja za rokometne reprezentante Slovenije, ki se bodo v nedeljo, 30. oktobra..

Preberi vse

FOTO ZABAVA s hummlovci

Minulo soboto se je pred Rdečo dvorano v Velenju zgodila FOTO-ZABAVA s hummel ambasadorji. Prišla je naša najboljša deskarka na snegu Gloria Kotnik! Po začetnih težavah, sta nas obiskala tudi Blaž Janc in Jaka Malus, oba iz RK Celje Pivovarna Laško. Imeli smo se odlično!! Preveri..

Preberi vse

Uroš Zorman na obisku pri nas

Včeraj se je v naši trgovini hummel v Velenju, oglasil UROŠ ZORMAN, eden najboljših rokometašev na svetu.           Uros Zorman - legenda rokometa in hummel ambasador o tem, kako je doživel 4. naslov @ EHF Champions League, o pripravah na kvalifikacijsko tekmo s Slovenska rokometna..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 44

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Najbolj prodajano