HUMMEL x NOGOMETN KLUB AS SAINT-ÉTIENNE

Podpisali smo novo večsezonsko partnerstvo z AS Saint-Étienne in njegovo športno marketinško agencijo SPORTFIVE, pri čemer je hummel postal uradni dobavitelj opreme tega francoskega nogometnega kluba.

 

S 1. julijem 2022 je začelo veljati petletno partnerstvo, v okviru katerega bo hummel oblikoval in izdeloval drese za igranje in trening v moški in ženski nogometni ekipi kluba AS Saint-Étienne in ekipi Powerchair. S to pogodbo z AS Saint-Étienne bo Les Verts postal hummlov novi vodilni klubski partner v Franciji.

"Saint-Étienne je z desetimi naslovi Ligue 1 eden najbolj cenjenih klubov v francoskem nogometu in izjemno ponosni smo, da oznanjamo to novo partnerstvo in širimo svojo prisotnost v evropskem nogometu," pravi Allan Vad Nielsen, hummel CEO in nadaljuje: »AS Saint-Étienne ima edinstveno identiteto in značaj, hkrati pa je to klub, katerega slavna zgodovina mu zagotavlja, da ostaja ena najbolje podprtih klubov v Franciji s tisoči strastnih navijačev. Poleg tega se povezujemo s klubom, ki deli naše vrednote pretvarjanja potenciala v odličnost in veselimo se aktivne vloge pri pisanju naslednjega poglavja slavne zgodovine kluba.«

Naslednje poglavje

Po 18 letih bivanja v vrhu francoskega nogometa bo AS Saint-Étienne naslednjo sezono igral v drugi ligi. Vseeno pa se Allan Vad Nielsen novega partnerstva še vedno veseli z velikim navdušenjem. To partnerstvo spremlja tudi precejšnja sprememba blagovne znamke ASSE, ki jo zaznamuje predvsem prihod novega logotipa. »To vidimo kot odlično priložnost, da postanemo del ponovne izgradnje kluba, saj kljub temu, da je klub pred novimi izzivi z izpadom v drugo ligo, še vedno vsebuje ogromen potencial tako na igrišču kot izven njega – in komaj čakamo, da postanemo del te poti vrnitve AS Saint-Étienne tja, kamor sodi,« pravi Allan Vad Nielsen.

Nova pogodba o partnerstvu pomeni, da se bo AS Saint-Étienne pridružil našemu portfelju nogometnih partnerjev, vključno z Everton FC, Southampton FC, FC Köln in dansko reprezentanco.

Jean-François SOUCASSE, predsednik AS Saint-Étienne, je dejal: "Radi bi se zahvalili hummlu, da je izbral AS Saint-Étienne. Očitno je, da si delimo dolg seznam vrednot in prepričanj in kot dobro uveljavljena blagovna znamka v svetu nogometa bo hummel uporabil vse svoje strokovno znanje in izkušnje, da to oživi z edinstvenimi dresi in izjemnim izborom ostale športne opreme. Prepričani smo, da bosta hummel in Saint-Étienne skupaj dosegla pomembne cilje, in veselimo se pisanja naslednjega poglavja naše zgodovine.”

Naš hummel dres za nogometni klub AS Saint-Étienne smo predstavili 1. julija na prazničnem dogodku, ki so se ga udeležili tudi igralci.

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano