HUMMEL x NOGOMETNI KLUB FC KÖLN

Z veseljem sporočamo, da smo sklenili partnerstvo z bundesligaškim klubom FC Köln.

Od sezone 2022/23 naprej bomo proizvajli in dobavljli klubu FC Köln oblačila za igranje, treninge in potovanja, seveda po meri.

Danska znamka športnih oblačil hummel, ustanovljena leta 1923, je ena najstarejših blagovnih znamk ekipnih športov na svetu z neverjetno nogometno dediščino. S pogodbo s FC Köln bodo Goats postali naš novi vodilni klubski partner v Nemčiji.

Allan Vad Nielsen, hummlov generalni direktor je dejal:

"Podobno kot tudi FC Köln rad počne stvari drugače jih tudi mi, vedno z veliko mero značaja. Ni treba posebej poudarjati, da je FC Köln popoln za nas. Zelo verjamemo v prihodnje načrte, v impresivno zgodovino kluba in njegove številne strastne oboževalce. Zelo se veselimo tesnega sodelovanja s klubom, da bi v prihodnjih letih predstavili razburljivo paleto izdelkov za igralce in navijače."

»Vključenost, raznolikost, značaj, tradicija in avtentičnost so vrednote, ki jih FC Köln uteleša kot noben drug nogometni klub v Nemčiji, navsezadnje pa se neposredno dotikajo vrednot hummela – zaradi česar smo popolni partnerji. Preprosto, to ni bila le logična, ampak tudi zelo strastna odločitev, da zdaj podpremo FC Köln."

Generalni direktor FC Köln, Alexander Wehrle, je komentiral:

»Glede na naše zahteve glede dobavitelja opreme, nas je hummel prepričal z najboljšim celotnim paketom. Hummel je po vsem svetu znana blagovna znamka, ki si je poleg športnih oblačil ustvarila ime tudi v modi. Hummel bo oblikoval prihodnost. Hummel se prav tako zavzema za trajnostne ukrepe s svojin »Karma projektom«, kar nam tudi zelo ustreza. V prihodnosti želimo s hummlom izdelovati naše drese tako, da bomo močno prispevali k standardu ZNU – spodbujanje trajnostnih sprememb.«

Marco Sauther, generalni direktor marketinškega partnerja FC Köln, Infront, je dejal:

»V hummlu in 1. FC Kölnu se srečata dve imeni, ki sta simpatični in s svojim značajem, ki sta resnično blizu svojim navijačem in privržencem. To so najboljši pogoji za uspešno športno partnerstvo. Resnično smo veseli, da smo se združili in veselimo se sodelovanja drug z drugim.”

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano