Hummel Teamsport katalog 2024 - Biblija za športne navdušence

Predstavljamo novi katalog hummel TeamSport 2024 – vaš najboljši priročnik za leto, ki je pred nami. Ta katalog ni le seznam izdelkov; je hrbtenica naše blagovne znamke in srce naše 100-letne dediščine. 

211
strani najnovejših športnih inovacij
13
13 kolekcij
6
novih kolekcij
6
ključnih kategorij za ekipe in posameznike

Pripravljeni smo na nadaljevanje naše skupne poti, da izpolnimo vaše želje in pričakovanja z izboljšano dostavo in razširjenim portfeljem izdelkov. LET`S PLAY!
Potopite se v hummel TeamSport 2024. KLIKNITE TUKAJ. 

Sezonski športni katalogi pomlad poletje 2024

Trening & Performance superge SS24

Iskanje cenovno dostopnih superg za vsakodnevno uporabo ne bi smel biti problem, saj s ponosom predstavljamo Hummel trening obutev in modele: REACH TR FLEX ®, REACH TR HIIT ® in REACH TR CORE ®. Narejeni, da ponudijo več, s pristno ljubeznijo do zasopihanih, rdečih obrazov. Oblikovane in testirane v skladu s specifičnimi zahtevami. Ščitijo stopala, kolena in boke na najboljši možni način. Lahko bi se poglobili v vse tehnične podrobnosti, a verjamemo, da smo opravili naše domače naloge, da se lahko osredotočite na aktivnosti. Vsi si prizadevamo za uravnoteženost v življenju. Fizično in psihično. Popolnoma se zavedamo, da ni hitre rešitve, ampak naši hummel športni copati so vsaj primerna osnova za začetek. Vdihni. Zaveži. Telovadi.

Več modelov najdeš TUKAJ.

Trening & Active SS24

Kolekcije Hummel Training & Active med drugim ponujajo minimalistično skandinavsko estetiko, brezšivne silhuete in osredotočenost na skrbno obnovo povezave med umom in telesom pri čemer ne zanemarjajo vadbenega napredka in učinkovitosti. Na oder neomejeno stopita udobje in lahkotnost gibanja. Kolekcije ponujajo navzkrižno funkcionalne silhuete, trajnostne tkanine in brezšivne konstrukcije za subtilno oblikovanje in podporo telesa, hkrati pa spodbujajo kombinirano nošenje. Zračne in antibakterijske tkanine govorijo. Predstavljamo vam poenostavljeno, linearno estetiko in tehnične zasnove, ki služijo onkraj vadbe.

Razišči TUKAJ.

Newline SS24

Zgodba blagovne znamke Newline se začne leta 1981, ko je ustanovitelj Helge Petersen, pripadnik danskih specialnih enot začel z ustvarjanjem inovativnih izdelkov za funkcionalno vadbo s poudarkom na pomembnih podrobnostih in udobju. Tudi danes je to DNA blagovne znamke Newline.
V sezoni SS24 še naprej izpostavljamo prednosti teka v udobnih materialih – a tudi pozitiven vpliv na vaše možgane in telo med vadbo, ko se v naših možganih sprošča dopamin, ki ustvarja pozitivne občutke, zaradi česar si želimo ponovitve treninga. Newline želi ta dopaminski občutek deliti z vsemi tekači – zato smo sezono SS24 poimenovali »Socialni dopamin«. Barvna paleta za SS24 so zemeljski toni v unisekx ponudbi. Moški modeli so začinjeni z rjavo pomarančo, ženski pa v svetlejših, a še vedno umirjenih modrih in rumenih tonih. Preveri kolekcijo ZDAJ.

 

Preveri kataloge Hummel Lifestyle SS24

Dodaj odgovor