hml lifestyle

Vježbanje koje se fokusira na um i tijelo

PREDSTAVLJANJE  HMLFAY KOLEKCIJE Joga, pilates i druge vježbe fokusirane  na zdravlje, dobrobit i svjesnost zauzele su svijet. Ove holističke vježbe dovode vaše tijelo u stanje sklada i ravnoteže - a da lakše pronađete, i prigrlite, svog unutarnjeg jogija trebate savršenu odjeću za trening. Treniraj za zdravlje i..

Preberi vse

Oblačila harmonije in ravnovesja. Predstavljamo HMLFAY

PREDSTAVLJAMO HMLFAY  Joga, pilates in ostale vadbe, ki se fokusirajo na zdravje, dobro počutje in sproščenost, so kot strela prevzele cel svet. Te holistične vadbe pomagajo spraviti vaše telo v stanje harmonije in ravnovesja, ter vam pomagajo sprejeti vašega notranjega jogija. Pri teh vadbah je dobro, da imate odlična..

Preberi vse

ENA KOLEKCIJA. VSI ŠPORTI. hummel TRENING

Za resno vadbo, dvigovanje uteži ali za fitnes, potrebuješ kakovostno opremo, ki se ne mucka, je antibakterijsko obdelana in se zelo hitro posuši. In točno to, ti ponuja naša nova kolekcija hummel TRENING - ENA KOLEKCIJA. VSI ŠPORTI.             Prišla je pomlad, prazniki z obilico hrane..

Preberi vse

Za vse navihanke in navihance!

Pomlad že na polno poganja in če imaš otroke, verjetno razganja tudi njih, nič pa seveda ni narobe, če razganja tudi nas, odrasle ;)           Ker otroci vedno letajo nekje naokoli, v hummlu dobro poskrbimo za vse navihance in navihanke. To pomlad ti predstavljam novo otroško kolekcijo hummel..

Preberi vse

NOVO - hummel CLASSIC BEE 2016

Ena naših najbolje prodajanih kolekcij - hummel CLASSIC BEE je zelo vsestranska, s kančkom ponosa na našo zgodovino in dediščino. Rdeča nit te kolekcije, pa je še vedno PREPROSTOST in ČISTE LINIJE!           Novi modeli kolekcije hummel CLASSIC BEE so zelo funkcionalni, s čistimi, klasičnimi..

Preberi vse

ZMAGAJ in POMAGAJ!

Tudi letos smo v decembru za vas pripravili hummel nagradni kviz na naši FACEBOOK strani. S sodelovanjem pa boste delali še dobra delo! Kako? Beri dalje >>           Vsak dan, med 1. in 24.decembrom, vas bomo na naši FB strani izzvali z vprašanjem. V komentar pod objavo boste lahko pustili..

Preberi vse

Naša najbolj univerzalna kolekcija je ...

hummel CLASSIC BEE seveda! Kolekcija hummel CLASSIC BEE je odlična zbirka oblačil za šport in prosti čas, v kateri kot material prevladuje bombaž, odlikuje pa jo tudi retro dizajn, ki naredi to kolekcijo vedno modno!           Tehnologija & tradicija! Preprostost je ključ do uspeha naše..

Preberi vse

Hej! Darilo imamo zate!

Res je, zate imamo darilo. Vsak nakup v naši spletni trgovini, ki bo opravljen do nedelje, 26. 7. 2015, bomo namreč nagradili s kuponom za 15 % POPUST pri nakupu izdelkov iz novih kolekcij hummel, ki ga boš lahko koristil med 10. avgustom in 30. septembrom 2015. To pomeni, da boš prvi, ki boš lahko izbiral med..

Preberi vse

Se tudi tebi to kdaj zgodi?

Ah, je že res, da poletje poskrbi za nepozabne dogodivščine, zato ni čudno, da se nam kdaj pripeti tudi to, da bi si najraje obuli kar dva različna para hummlove udobne obutve naenkrat ;)             hummeliozno poletje še kar traja in verjamemo, da je tudi tebi pošteno vroče...

Preberi vse

hummel japonke že od 15,96 € naprej

A se že odpravljaš na dopust? Pakiraš kovčke in ugotoviš, da manjkajo še kakšne frajerske kratke hlače, super trendovska majica ali udobne japonke?            Pri hummlu lahko ravno ob pravem času, preden odhitiš na dopust, izbereš kratke hlače že od 24,46 €..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 23

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Najbolj prodajano