hml lifestyle

VRHUNSKE IN MODERNE PAJKICE ZA ŠE TAKO ZAHTEVEN OKUS

Oblačila so del našega življenja in vse pomembneje je, v kaj se oblečemo, še predvsem takrat, ko zapuščamo prijetno ter varno domače okolje in smo tako na očem prav vsej javnosti. Nekaterim za mnenje drugih ni prav nič mar, večini od vas pa kljub temu, da mislite, da to ni res, mnenje drugih še kako šteje. Zato ste..

Preberi vse

Ker nam je mar za okolje >> trajnostna oblačila in obutev

Do leta 2050 bo skoraj 70% vseh ljudi živelo v urbanem okolju. Iz dneva v dan velika mesta vedno bolj izrazito postajajo naš naravni habitat, na katerega se navajamo in se mu prilagajamo. Smo mobilni in hitri, mestno življenje se staplja s športom - šport nam predstavlja nov način razmišljanja in hkrati nov način..

Preberi vse

4 dnevni joga oddih PREKLOPI IN ZADIHAJ

/ Preklopi svoj um na nove frekvence in zadihaj s polnimi pljuči. / ____________________________________________________ www.preklopiinzadihaj.com   Zadnjih par mesecev so ravno spremembe tiste, ki so vodile naše življenje. Vabimo Vas, da sedaj prevzamete vajeti v svoje roke in novo spremembo v sebi začnete z nami..

Preberi vse

Posebne superge zanjo & zanj! Črni gad in snežna kraljica.

Najprej vam predstavljamo "LIMITED EDITION" superge hummel MARATHONA BLACK ADDER Pred vami so še ene posebne superge, ki so prišle naravnost iz naše modne veje hummel HIVE in so na voljo le v omejeni izdaji. Tu je legendarna silhueta iz 80ih in kačji vzorec. To so kačje superge hummel MARATHONA BLACK..

Preberi vse

Nova sezona - nove hummel superge!

Jesen je prišla in z njo nove hummel superge! :)   Ostani v trendu tudi to sezono, z našo briljantno ponudbo hummel superg. V novi kolekciji superg najdeš nekaj modelov, ki so iz modnih pist in naše modne veje hummel HIVE, prišli tudi na ulice. Tu imamo v mislih predvem hummel Marathona modele. Sicer pa v..

Preberi vse

Nostalgija po POP barvah 90ih - superge hummel EDMONTON 92

Predstavljamo vam superge hummel EDMONTON 92 - eleganten poklon prvakom! superge hummel EDMONON 92   Pred vami so čisto posebne superge, za katere smo navdih poiskali v dresu Petra Schmichela iz leta 1992 - pop barve in izstopajoč dizajn! To so superge hummel EDMONTON 92! Te superge so bile narejene v OMEJENI..

Preberi vse

Vježbanje koje se fokusira na um i tijelo

PREDSTAVLJANJE  HMLFAY KOLEKCIJE Joga, pilates i druge vježbe fokusirane  na zdravlje, dobrobit i svjesnost zauzele su svijet. Ove holističke vježbe dovode vaše tijelo u stanje sklada i ravnoteže - a da lakše pronađete, i prigrlite, svog unutarnjeg jogija trebate savršenu odjeću za trening. Treniraj za zdravlje i..

Preberi vse

Oblačila harmonije in ravnovesja. Predstavljamo HMLFAY

PREDSTAVLJAMO HMLFAY  Joga, pilates in ostale vadbe, ki se fokusirajo na zdravje, dobro počutje in sproščenost, so kot strela prevzele cel svet. Te holistične vadbe pomagajo spraviti vaše telo v stanje harmonije in ravnovesja, ter vam pomagajo sprejeti vašega notranjega jogija. Pri teh vadbah je dobro, da imate odlična..

Preberi vse

ENA KOLEKCIJA. VSI ŠPORTI. hummel TRENING

Za resno vadbo, dvigovanje uteži ali za fitnes, potrebuješ kakovostno opremo, ki se ne mucka, je antibakterijsko obdelana in se zelo hitro posuši. In točno to, ti ponuja naša nova kolekcija hummel TRENING - ENA KOLEKCIJA. VSI ŠPORTI.             Prišla je pomlad, prazniki z obilico hrane..

Preberi vse

Za vse navihanke in navihance!

Pomlad že na polno poganja in če imaš otroke, verjetno razganja tudi njih, nič pa seveda ni narobe, če razganja tudi nas, odrasle ;)           Ker otroci vedno letajo nekje naokoli, v hummlu dobro poskrbimo za vse navihance in navihanke. To pomlad ti predstavljam novo otroško kolekcijo hummel..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 29

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Najbolj prodajano