Hummel ponovno podpisal pogodbo s Southamptonom!

Z veseljem in s ponosom sporočamo, da smo po tridesetih letih znova podpisali pogodbo o sodelovanju z nogometnim klubom Southampton, ki igra v prvi angleški ligi - Premier League.

S prvim julijem 2021 bomo postali njihov uradni dobavitelj dresov za tekme, pa tudi opreme za treninge – za moške in ženske ekipe ter ekipe ostalih sodelavcev kluba, seveda tudi za navijače.

 

 

S Southamptonom smo sodelovali že med letoma 1987 in 1991, zdaj pa se veselimo ponovnega sodelovanja. Naš skupni cilj je spremeniti svet skozi šport, skupaj se trudimo pretvarjati potencial v odličnost in ravno zato smo obojestransko prepričani, da bo naše sodelovanje obrodilo sadove tako na igrišču kot tudi v vsakdanjem življenju.

Allan Vad Nielsen, izvršni direktor podjetja hummel, je dejal, da smo po tridesetih letih izjemno ponosni in počaščeni, da smo se vrnili kot uradni partner Southampton FC. Pravi, da sodelovanje s prvoligaši iz Southamptona predstavlja še en velik korak za naše ambiciozne načrte za rast in mednarodno širitev.

O uspešnem sodelovanju je prepričan tudi glavni komercialni direktor angleškega kluba, ki upa, da nas bodo skupne vrednote povezale in bomo skupaj lažje dosegali cilje. Sodelovanje na podlagi podobnega načina razmišljanja ne bo zgolj dobava dresov in opreme, pač pa tudi prizadevanje za boljši jutri.

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano