hummel je prevzel otroško modno znamko Sometime Soon

1. januarja 2022 bo znamka športnih oblačil hummel prevzela dansko otroško modno znamko Sometime Soon, ki se je v le nekaj letih uveljavila kot pomemben igralec na mednarodni otroški modni sceni.

 

hummel se vedno bolj osredotoča na otroško modo in tako je pod svoje okrilje prevzel dansko otroško blagovno znamko Sometime Soon. Ta bo od januarja 2022 del blagovnih znamk hummel.

Sometime Soon sta leta 2015 ustanovila Jacob in Cathrine Høilund, ki sta opazila vrzel na trgu modnih oblačil za fante, starih od 0 do 14 let, s poudarkom na kakovosti in trendi dizajnu. Oblikovalska vrednost pa je tudi temeljna za kolekcije hummel KIDS.

Nakup Sometime Soon ne bo le okrepil samo kolekcije hummel KIDS, ampak bo dopolnil tudi eno od temeljnih vrednot hummla, to je povdarek na oblikovanju kakovostnih oblačil za aktivne in igrive otroke.

Cathrine Høilund, ki ostaja kreativna vodja pri Sometime Soon, pravi: "Znamko hummel vidim  kot edino in popolnoma pravo odločitev, ki bo Sometime Soon dvignila na naslednjo stopnjo. Prav veselim se sodelovanja z vsemi pri hummlu in veselim se številnih razburljivih priložnosti, ki jih vidimo skupaj."

Jacob Høilund dodaja: "Ponosen sem na to, kar sva s Cathrine dosegla s Sometime Soon in zdaj lahko mirno predam štafeto hummlu, da bi skupaj poiskali nove dogodivščine. S Cathrine sva prepričana, da bodo prepričljivo gradili na temeljih ki sva jih skupaj postavila za to otroško blagovno znamko. "

 

 

hummel bo prevzel vse dejavnosti v podjetju Sometime SOON od januarja 2022 in bo v sodelovanju s sedanjimi lastniki zagotovil prodajo že za pomlad / poletje 2022. V novem, močnem sodelovanju naj bi blagovna znamka rasla in se uveljavila na obstoječih platformah hummla na spletu, v amloprodaji in veleprodaji.

Allan Vad Nielsen, izvršni direktor hummla, je navdušen nad novo pridobitvijo in vidi Sometime Soon kot eno najzanimivejših otroških modnih znamk na mednarodni sceni z edinstvenim videzom in DNK.

Allan Vad Nielsen pravi: »Zelo spoštujemo delo, ki je bilo do sedaj opravljeno z blagovno znamko, mi samo želimo okrepiti zastavljeno smer in jo še bolj razširiti na mednarodni ravni. Z nedavnimi prevzemi podjetja Newline & HALO smo pokazali, da lahko rastemo in hkrati krepimo položaj naših novih znamk na trgu. Enako bomo storili s Sometime Soon, kjer vidimo velik potencial in popolno sinergijo z ostalimi posli."

Povezava do kanala Sometime Soon:

https://www.sometimesoon.com/

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano