hummlov poklon nogometašem!

hummel je ponosni sponzor ene najboljših nogometnih ekip iz Danske >> Brøndby IF.

3. decembra bo klub praznoval svojo 50 letnico in hummel se jim je poklonil z dresi, narejenimi posebej za to priložnost!

 

 

 

 

 

 

hummel-brondby12

Brøndby IF je Danski nogometni klub iz Copenhagen-a in je največji v državi s skoraj 2000 člani. Klub je bil ustanovljen 3. decembra 1964 in bo torej kmalu praznoval 50. obletnico. Brøndby se lahko pohvali s kar 10. naslovi v Danskem prvensvu, šest krat so osvojili Danski pokal, za njih pa so igrali in še igrajo velike zvezde nogometa, kot so Peter Schmeichel, John ‘Faxe’ Jensen (Arsenal), Brian Laudrup (Bayern Munich, Glasgow Rangers, Chelsea), Daniel Agger (Liverpool FC), Kent Nielsen (Aston Villa), Marc Rieper (West Ham), Ebbe Sand (Schalke 04), Allan Nielsen (Tottenham Hotspur) in še mnogi drugi. hummel, ki je tudi njihov opremljevalec, pa je ob tem jubileju Brøndby izdelal posebne drese!

 

hummel-brondby4   hummel-brondby5 hummel-brondby7   hummel-brondby9 hummel-brondby10   hummel-brondby11

 

Inspiracijo so naši oblikovalci črpali iz 60. let in ustvarili klasični nogometni dres s suptilnimi detajli, ki so počastili 50 letnico kluba, igralce in njihove zveste navijače. Največjo čast smo izkazali vsem igralcem, ki so kadarkoli igrali v prvi ekipi kluba, saj so njihova imena natisnjena na notranji strani dresa in to v modri barvi, barvi kluba Brøndby IF. Priložnostni dres z retro navdihom ima izvezen logo kluba in hummlov logo.

Če vas zanima nakup tega dresa >> KLIKNI TU!

hummel-arrows

 

Tudi v naši spletni trgovini imamo vse za dobre nogometaše >> KLIKNI! Poleg tega pa smo ponosni sponzor kluba NK KRKA, ki igra v 1. slovenski nogometni ligi.

nk krka11

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano