IHF >> Svetovno prvenstvo v rokometu za moške Egipt 2021

hummel je ponovno ponosni partner in pokrovitelj Svetovnega prvenstva v rokometu za moške, ki poteka v Egiptu med 13. in 31. januarjem 2021.

 

 

HUMMEL SPREMINJA KONCEPT PODELJEVANJA NAGRAD OB NAZIVU "NAJBOLJŠI IGRALEC TEKME"

Z vstopom naše blagovne znamke kot glavnega sponzorja Mednarodne rokometne organizacije in že drugega Svetovnega prvenstva, je naša čast, da ob koncu vsake tekme na prvenstvu podelimo nagrado za najboljšega igralca tekme (Player of The Match). Ampak namesto samo nagrajevanja s klasičnim darilom, kot je ura, kipec ali tradicionalna plaketa, sta se hummel in IHF odločila za nove način.

Na Svetovnem prvenstvu v rokometu 2021 bo vsak izbrani IGRALEC TEKME prejel čast, da prenese strast do športa in rokometa na manj srečne in socialno ogrožene otroke. Z osvojitvijo naziva "igralec tekme", bo vsak športnik doniral hummel športne copate deklicam v Sierra Leone.

Sierra Leone je obmorska država na zahodu Afrike in v celi državi imajo le eno pravo rokometno igrišče! Nepredstavljivo, kajne? Pri hummlu smo mnenja, da si vsi rokometaši, pa naj bodo amaterski ali pa profesionalni igralci, zaslužijo igrati na pravem rokometnem igrišču. Z namenom, da pomagamo zgraditi nova rokometna igrišča, bomo organizaciji HAND donirali športne copate od vseh nazivov "igralec tekme" na SP v Egiptu 2021.

HAND je kratica za »Handball For A New Destiny« oziroma »Rokomet za novo, boljšo prihodnost«, in je neprofitna organizacija, ki si prizadeva zgraditi rokometna igrišča za dekleta po državi Sierra Leone.

PREBERI VEČ O PROJEKTU HAND >>

 

 

ŠPORTNI COPATI hummel >>

▼▼▼

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano