IZZOVI NORMALNO - hummel predstavlja nove rokometne copate z edinstveno tehnologijo

Na tisoče rokometašev po vsem svetu je bilo zaradi Covida-19 več mesecev brez igre, njihovi treningi pa so postali drugačni. Zdaj je čas, da skupaj ustvarimo spremembo. Čas je, da se osredotočimo na to, da se vrnemo močnejši in da smo še bolj inovativni na igrišču. Čas je, da izzovete normalno.

 

hummel INVENTUS REACH LX

 

S športnimi copati Inventus Reach LX hummel uvaja novo linijo rokometnih čevljev na najvišjem nivoju, to pa postavlja novo merilo - na igrišču in zunaj njega. Ti vrhunski športni copati temeljijo na edinstveni tehnologiji REACH pene, ki vam nudi neverjeten prenosenergije in vam nudi še več moči in vzdržljivosti na vsakem koraku, hiter prehod in lahkotnost, ki zagotavlja največjo hitrost.

 

KUPI TUKAJ >>

 

 

 

Ni dvoma, da bodo športni copati INVENTUS reformirali način razmišljanja in pogovora o rokometni opremi. Z novim revolucionarnim dizajnom in neverjetnimi funkcijami s temi športnimi copati dobite čisto novo zmogljivost pred, med in po tekmah in treningih.

"Inventus je rojen za navdih. In rojen za nastopanje", pravi vodja obutve pri hummlu, Rasmus Kaagaard Andersen. Inventus pomeni "izumljen" in je v preteklik od izumljati, kar pomeni "izumiti". Z novimi rokometnimi čevlji za jesen / zimo 2020 želimo pri hummlu potrditi to izjavo in spodbuditi igralce, da bodo sami še bolj inovativni na igrišču. Izmislite si nove načine igranja igre, nove strategije in nove poteze. - Inventus je namenjen izumiteljem, ki zahtevajo izredno veliko. S povsem novo tehnologijo REACH smo čevlju zagotovili visokotehnološko opremo, tako da se lahko igralci osredotočijo na inovativnost na igrišču.

 

KUPI TUKAJ >>

 

NOVI model rokometnih copat hummel INVENTUS REACH LX je popolnoma navduš tudi naše hummel ambasadorja >> Domna Makuca, Roka Ovnička, Miho Zarabca, Tilena Kodrina in Maria Šoštariča.

 

Domen Makuc

 

 

Športni copati hummel INVENTUS REACH LX je zgrajen na naši lstni tehnologiji REACH, ki vam ponuja neverjeten prenos energije, omogoča hitro gibanje in menjave strani, ter visoko zaščito pred udarci. Primerni so za vse vrste igralcev!

Vse to smo združili še s čisto novo kontrukcijo podplata, ki je iz enega kosa in vsebuje veliko utorov, ki zagotavljajo izjemen oprijem, tu pa so še malo globje brazde, ki omogočajo vračanje energije v odskoku.

Zgornji del športnih copat INVENTUS REACH LX je zelo lahek in vsebuje PERFORMANCE tehnologijo, kar pomeni da je konstrukcija takšna, da se tesno prilega stopalu, kot nogavica, tkanina pa je zelo zračna in zato copati dobro "dihajo".

Še ena novost teh športnih copat je SPLITCAGE ščitnik pete, ta je sestavjen iz notranjega in zunanjega ščitnika, ki odlično stabilizira peto in tako imate bolji nadzor nas stopalom in tudi poškodb gležnjev bo zaradi tega manj.

INVENTUS REACH LX imajo še eno novost, to pa je posebej oblikovan in ulit notranji vložek ORTHOLITE®. Ta vložek poskrbi za še večje udobje, podporo in izboljšano unisex prileganje. To pomeni, da so copati primerni tako za moške, kot ženske.

 

KUPI TUKAJ >>

 

 

hummel INVENTUS REACH LX

 

hummel INVETUS REACH LX W

 

KUPI TUKAJ >>

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano