Kako prati in vzdrževati aktivno perilo?

Pravilno vzdrževanje športnega perila je opravilo, s katerim največ pripomoremo k dolgoročni uporabi in daljši življenjski dobi.

 

aktivno perilo hummel

 

Priporočeno vzdrževanje preverite na etiketi, vsekakor pa za pranje aktivnega perila priporočamo uporabo programa za športni program ali za sintetična vlakna. Najbolje, da vaša oblačila perete do 30 stopinj, maksimalna temperatura naj bo le do 40 stopinj. Za učinkovito higieno vaše podmajice in podhlače pred pranjem obrnite, da se temeljito odstranijo odmrli delci kože.


1. Uporabljajte samo blaga pralna sredstva, ki ne vsebujejo belil.

Priporočamo uporabo pralna sredstva, ki so namenjena športnim oblčilom.

 

2. Nikakor ne uporabljajte mehčalcev.

Uporaba agresivnih pralnih sredstev poškoduje antibakterijske obdelave materialov in druge tehnične prednosti aktivnega perila.  

 

3. Sušenje v sušilnem stroju je PREPOVEDANO!

Razen če imate čarobno paličico, ki vas bo pomanjšala za velikost ali dve. Visoke temperature povzročajo izrazito krčenje in spremembo oblike, zato je najbolje, da aktivno perilo posušite na zraku ali v toplem prostoru. Sicer pa so materiali pri aktivnem perilu vedno hitro sušeči in tako se aktivno perilo v suhem prostoru posuši že v slabi uri.

 

KLIKNI ZA PONUDBO!

 

 

 

hummel aktivno perilo

 

Pri hummlu so pripravili celotno kolekcijo aktivnega perila ter ga razvrstili v tri podskupine, da bi se kar najbolje približali različnim potrebam zahtevnosti uporabnikov.  

 

hummel aktivno perilo odlikujejo:

  • ★ Lahki in hitro sušeči materiali z zagotavljanjem visokega udobja.
  • ★ Strateško pozicionirane prezračevalne cone, ki poskrbijo za kroženje zraka in odvajanje odvečne vlage.
  • ★ Ergonomsko oblikovanje, ki nudi podporo mišicam.
  • ★ Antibakterijska obdelava materialov, ki zagotavlja daljšo svežino oblačila med vadbo.
  • ★ Brezšivno perilo, ki zagotavlja vrhunsko udobje.

KLIKNI ZA PONUDBO!

 

 

Kako izbrati primerno aktivno perilo hummel?  

 

Glede na potrebe in sestavo materiala je aktivno perilo razdeljeno na tri skupine:

FIRST PERFORMANCE

Kolekcijo first performance odlikujejo zelo lahki , hitro sušeči materiali s ciljem zagotavljanja najvišjega udobja med vadbo.  Ponudba obsega majice brez rokavov, majice s kratkimi in dolgimi rokavi, kratke, tri četrt in dolge hlače. Kolekcija je primerna za tek, fitnes  in ekipne športe.

KLIKNI ZA PONUDBO!

 

FIRST COMFORT

First comfort kolekcija se osredotoča na udobje med vadbo in temelji na izbiri lahkih ter izolativnih materialov  ter posebej razvitih regulacijskih con, s katerimi zagotavlja visoke standarde uravnavanja telesne temperature. Kolekcija je primerna za vse vrste vadb tako na prostem (tek, treking, pohodništvo, smučanje, nogomet, itd.) kot v dvorani (fitness, joga, rokomet, odbojka, košarka, itd.), kjer je uravnavanje temperature ključnega pomena. V mrzlih zimskih dneh vas bo prijetno grelo tudi na poti v službo ali šolo.    

KLIKNI ZA PONUDBO!

 

FIRST COMPRESSION

Kolekcija first compression je namenjena visoko vzdržljivostnim  treningom, saj je izdelana iz močnega kompresijskega materiala, ki zagotavlja maksimalno podporo mišicam ter enakomerno prekrvavitev, hkrati pa omogoča hitrejšo regeneracijo. Kompresijske majice in hlače hummel so izdelane iz ultra raztegljivega materiala in so opremljene s prezračevalnimi conami.  Kolekcija je primerna za igralce in športnike, ki potrebujejo hitro regeneracijo in zagotavljanje dodatne podpore mišicam.

KLIKNI ZA PONUDBO!

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano