Kiril lazarov >> rokometna legenda >> hummel ambasador

Za nami je še kako razburljiv športni vikend!

Dobili smo kralje Evrope tako v nogometu, kot rokometu. Real Madrid je v nogometu osvojil lovoriko v Ligi prvakov, medtem ko se je v Kijevu odvil zaključni FINAL4 turnir tudi v rokometni EHF Ligi prvakov. Celoten turnir smo spremljali z velikim zanimanjem, saj so naslov branili tudi hummlovi varovanci iz Skopja, RK Vardar. Žal jim je spodletelo že v polfinalu in so na koncu, za PSG-jem, osvojili 4. mesto. Nadeljski finale je bil, skoraj malce presenetljivo, čisto francoski. Za veliki pokal sta se namreč udarila Montpellier  in Nantes. Na koncu so rokometaši iz Montpellier-ja po 15 letih ponovno dvignili pokal, rokometaši Nantes-a, pa so v svojem prvem finalu doživeli grenak poraz.

 

 

Odlično tekmo finala je odigral tudi dolgoletni član hummel družine KIRIL LAZAROV.

Pravi profesionalec, ki pozna rokomet od znotraj navzven in ki se je že v rosnih letih iz rodne vasi Sveti Nikole, odpravil najprej na Hrvaško, v Zagreb, sedaj pa še vedno igra rokomet na najvišji ravni, tudi v finalu rokometne Lige prvakov 2018.

Preberi celoten intervju tukaj >>

 

 

 

hummel X KIRIL LAZAROV
 
Kiril je že od sezone 2008/2009 član hummel družine, kar pomeni, da je naš ambasador, saj se najubolje počuti v športnih copatih hummel. Sedaj je z našimi dizajnerji sooblikoval čisto svoj model hummel športnih copat AEROCHARGE, ki bodo v omejeni izdaji na voljo tudi pri nas čez par tednov.
 
LIMITED EDITION humme Aerocharge LAZAROV7
Pri nas na voljo v juniju 2018.

 

 

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano