Ko hitrost sreča udobje

Ko hitrost sreča udobje - tako bi najlažje opisali nove hummel PERFORMACE copate TERRAFLY in EFFECTUS BREATHER II! To so copati, ki so mešanica športnih ali fitnes copat s supergami. To pomeni, da so vsestranski in jih lahko nosite med vadbo ali pa v službo, na zabavo...

 

 

 

 

Novi hummel TERRAFLY copati so popolna mešanica hitrosti in udobja. Nove tehnologije, ki smo jih uporabili pri teh copatih, to je spominska pena v vložku in nova mehka, a vzdržljiva struktura v podplatu, zagotavljajo še večjo fleksibilnost, odpornost, zračnost in prilagajanje copata. Ti copati so resnično vsestransko uporabni. Na voljo sta dva modela, hummel TERRAFLY RB in hummel TRRAFLY ST.

 

hummel PERFORMANCE copati hummel PERFORMANCE copati

 

Funkcionalen lifestyle copat hummel TERAFLY RB

Funkcionalen lifestyle copat hummel TERAFLY RB lahko nosite v vsakdanjem življenu ali pa na treningih. Opremljeni so z aerofoam vložkom s spominsko peno, kar naredi copate zelo mehke a vseeno vzdržljive. "TGR grip" poskrbi, da imajo copati odličen oprijem, guma na podplatu pa ne pušča sledi. Opremljeni so tudi s "fit zone" tehnologijo, kar pomeni, da se copati prilegajo nogi kot nogavica. Za ultimativno udobje in moden izgled, so ti copati skoraj nepogrešljivi. Čiste skandinavske linije in dizajn pa poskrbijo, da se skladajo z vsemi stili, ki so vam všeč.

 

 

copati hummel TERAFLY RB copati hummel TERAFLY RB

 

Copati hummel TERRAFLY ST

Športni copat hummel TERAFLY ST je vsestranska, visoko zmogljiva športna obutev. Opremljeni so z aerofoam vložkom s spominsko peno, kar naredi copate zelo mehke a vseeno vzdržljive. Ti copati so primerni za tek in druge vrste usposabljanja visoke intenzivnosti. Copat je zgrajen iz mikrovlaken in mreže, ki zagotavlja zelo zračno okolje za noge v vsakem trenutku. Copati so zelo lahki in mehki, ojačani pa so z "Kevlar Force" tehnologijo - ojačitveni deli iz kevlarja. V podplatu je tudi spominska pena, kar daje izredno mehak občutek.

 

hummel TERAFLY ST hummel TERAFLY ST

 

športni copat hummel EFFECTUS BREATHER II

Tukaj pa je še naš model EFFECTUS BREATHER, ki smo ga za to sezono še malo nadgradili in tako je dobil oznako II. Brezšivni zgornji del copat EFFECTUS BREATHER II vas bo čisto prevzel. Atraktivni geometrijski vzorec pa bo pritegnil poglede vseh zavistnežev! Takih copat, primernih tudi za ulično modo, nima še nihče! Na voljo so v 4 barvnih različicah!

 

hummel-effe-breather-II-black hummel-effe-breather-II-green hummel-effe-breather-II-grey hummel-effe-breather-II-pink

 

Skandinavski izgled čistih linij ali bolj živahen, barvni športni stil, ta serija ima vse! To dobiš ko tehnologija sreča modo in ko hitrost sreča udobje! Nova linija hummel PERFORMANCE COPAT!

PAZI TO!

Pri vsakem spletnem nakupu hummel PERFORMANCE copat, te bomo do srede, 19/10/2016, obdarili s kar 3 pari hummel BASIC nogavic v vrednosti 10 €.

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano