Ko se vam perilo prilega kot druga koža!

Osnova za šport – osnova za vas! 

>>> Pripravite se na sezono s pravo športno opremo in mraz vam ne bo prišel do živega! Aktivno perilo hummel HERO je oblikovano tako, da se vam prilega kot druga koža. Uporabljate ga lahko pod dresom na tekmah, na treningu, kot spodnje perilo pri kolesarjenju, teku, smučanju, bordanju in ostalih snežnih športih ali pa kot samostojen kos oblačila pri vadbi v fitnesu, na jogi, zumbi...

hummel HERO >> aktivno perilo!!

 

 

 

 

 

hummel ima za sabo odlično zgodovino tehnološkega razvoja pri športni opremi. Fokus pa je bil vedno na težkih klimatskih pogojih, saj pa le gre za skandinavski dizajn. 

Linija aktivnega perila humme HERO bo podprla vse skupine vaših mišic in se prilagodila vsem različnim potrebam. Aktivno perilo hummel HERO je torej odlična izbira za treninge na prostem v hladnejših dneh. Odlična zračnost, mehkoba in prilagodljivost, ter vdelane kompresijske cone, ki izboljšujejo krvni obtok in poskrbijo za hitrejšo regeneracijo mišic >> to so glavna vodila te linije.

Poleg tega so strateško postavljene prezračevalne cone, te pa vam pomagajo uravnavati telesno temperaturo. Dodatna plast zaščite je vdelana v aktivno perilo hummel Hero z dolgimi rokavi, ta ščiti roke, hkrati pa zagotavlja, da ne boste izgubili občutka v rokah.

aktivno perilo hummel hero aktivno perilo hummel hero

TEHNOLOGIJA >>

Aktivno perilo hummel Hero je primerno za vse vaše aktivnosti. Že na pogled atraktivno aktivno perilo hummel Hero pa odlikuje tudi "Fit zone" tehnologija, ki vam omogoča neovirano gibanje, a obenem vso udobje, ki ga potrebujete. Uporabljena je tudi brezšivna tehnologija, kar pomeni, da vas nič ne bo žulilo, perilo pa se bo popolnoma zlilo z vašim telesom,

Pri kolekciji hummel Hero so uporabili še revolucionarno tehnologijo "Polygiene", ki z antibakterijsko obdelavo materiala omogoča, da perilo ostane brez vonja in bakterij. Znoj se odvaja na zunanjo stran materiala, to pa poleg udobja pomeni, da aktivnega perila ni treba prati po vsaki uporabi (bvezno ga morate po uporabi posušiti), kar občutno podaljša življensko dobo oblačila.

ZONE-TECHNOLOGY

Pri hummlu zagotavljajo, da so vsi materiali, ki so jih uporabili pri antibakterijski obdelavi oblačil OKOLJU PRIJAZNI. Uporaba naravne srebrove soli pri obdelavi materiala v tekstilni industriji, je bila odobrena s strani OEKO-TEX-a in BLUESIGN-a.

aktivno-perilo-hummel-hero Aktivno perilo hummel HERO

1891574_984654771594640_1109215476758879335_o

 

Bodite JUNAKI s hummlovim aktivnim perilom HERO, ki vas zagotovo nikoli ne bo pustilo na cedilu!

Nad aktivnim perilom hummel HERO sta izjemno navdušena tudi Daniel Narcisse in Mikkel Hansen, dva izmed najboljših rokometašev na svetu.

11055403_984655071594610_2758230931781981405_o aktivno perilo hummel HERO

hummel-arrows

Preveri ponudbo aktivnega perila hummel HERO >>> KLIKNI!

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano