Na prihajajoče zimske dni se pripravite v stilu!

🛒TUKAJ

 

Nova otroška hummlova bunda hmlCOZY je super izbira za prihajajoče mrzle zimske dni!

V celoti je narejena iz recikliranega poliestra, kar je v skladu z našimi načeli glede varovanja okolja – poliester se namreč lahko reciklira znova in znova, kar pripomore k zmanjšanju odpadnih snovi. Poleg tega je bunda premazana z okolju prijaznim in nepremočljivim premazom, ki otroku nudi udobje v vsakem vremenu. Kljub temu da je bunda vodoodporna, je zelo zračna.

 

 

Bunda je tudi brez poli- in perfluoriranih zmesi oziroma PFC, to so umetno narejene zmesi, za katere so strokovnjaki ugotovili, da so škodljivi. Med drugimi izpostavljenost kemikalijam PFC povzroča raka na modih in raka na ledvicah, pripomore k debelosti ter k zmanjšanemu odzivu na cepiva. Ravno zato so vsa hummlova oblačila brez teh umetnih kemikalij, ki so škodljiva tako okolju, ker so PFC-ji zelo težko razgradljivi, kot tudi človeškemu telesu.

Bunda ima polzadrgo, torej se oblači čez glavo – ne le, da je funkcionalna, topla in udobna – tudi moderna je! Ovratnik je podložen s flisom, v rokavih je elastika, kapuca pa je snemljiva. Na sredini pod polzadrgo ima bunda velik žep, ki je zaprt na poklopec. Na strani ima zadrgo, ki jo lahko odpreš za dodatno zračenje, ali pa na primer zato, da te bunda ne bi motila pri vožnji s kolesom.

Izbiraš lahko med moderno in živahno rumeno barvo, ali pa za jesen in zimo vedno aktualno temno zeleno.

 

🛒TUKAJ

 

Moška bunda s polzadrgo hmlTHEO JACKET nudi veliko mero udobja, poleg tega pa je zaradi barvnih kombinacij nekaj posebnega, zato boste prepoznavni na vsakem koraku.

Bunda je v celoti izdelana iz tkanega poliestra, učinkovit vodoodbojni sistem pa bo poskrbel za vas v vseh vremenskih razmerah. Bunda ima moderno športno obliko, oblači se čez glavo. Na rokavih in spodnjem delu bunde je elastika, ki ščiti pred mrazom in vetrom, dodatno udobje in toplino pa prinaša tudi podložena kapuca. Namesto stranskih žepov je na trebuhu velik žep v stilu kenguruja.

Za drznejše ponujamo živahnejšo kombinacijo bele, temno modre in živo oranžne barve, s katero boste zagotovo izstopali. Za tiste, ki pa ne želite preveč izstopati zaradi živih barv, vseeno pa želite biti moderni in nekaj posebnega, pa imamo na voljo kombinacijo bele, svetlo sive in črne barve.

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano