NAGRADNA IGRA - osvoji dres MIHE ZARABCA!

 

Izkoristi izjemno priložnost in se poteguj za hummel dres >> Miha Zarabec #24 THW KIEL

 

POGOJI ZA SODELOVANJE SO:

-          Nakup 1 para športnih copat hummel (model ni pomemben), vela tudi za nakup otroških športnih copat. Torej z vsakim nakupum hummel športnih copat v spletni trgovini www.hummel.si ali v fizični trgovini hummel v Velenju, v obdobju med 19. avgustom in 20. septembrom 2020, greš v žreb za SUPER nagrado: hummel dres majico Mihe Zarabca, našega ambasadorija, ki igra na nemški THW KIEL. Dres majica je črne barve.

 

ŠPORTNI COPATI hummel >> KLIKNI TU

 

-          Da je udeleženec seznanjen in se strinja, da mu organizator do preklica udeleženca, lahko pošilja promocijska in informativna sporočila o izdelkih, aktivnostih o blagovni znamki hummel ali drugih blagovnih znamkah, ki jih promovira in prodaja organizator in/ali ostalih aktivnostih organizatorja in/ali njegovih neposredno povezanih partnerjev, ambasadorjev prek e-poštnega nabiralnika.

 

-          Da je udeleženec seznanjen in se strinja, da mu organizator do preklica udeleženca, lahko pošilja promocijska in informativna sporočila o izdelkih, aktivnostih o blagovni znamki hummel ali drugih blagovnih znamkah, ki jih promovira in prodaja organizator in/ali ostalih aktivnostih organizatorja in/ali njegovih neposredno povezanih partnerjev, ambasadorjev na mobilno številko udeleženca.

 

-          Da udeleženec izrecno dovoljuje javno objavo osebnih podatkov: ime in priimek, kraj  in država bivanja

 

-          Da udeleženec hrani original račun, s katerim sodeluje v nagradni igri in s katerim bo v primeru prejema nagrade dokazal, da je vsem pogojem sodelovanja zadoščeno na način kot je opisano v pravilih sodelovanja.

 

-          Da je udeleženec seznanjen in se strinja z vsemi pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno, če posameznik svojih podatkov, ki so opredeljeni kot obvezni za izvedbo te nagradne igre, ne želi posredovati, ne more sodelovati v nagradni igri.

 

Organizator ne nosi odgovornosti za izgubljene, nepopolno, napačno ali neustrezno poslane ali posredovane podatke. Nakup izdelka hummel v katerekoli drugi trgovine, ki je ne vodi in upravlja organizator ne omogoča sodelovanja v nagradni igri.

 

V nagradni igri je mogoče sodelovati večkrat, vendar vsakič z drugo številko in maksimalno 1 (enim) računom dnevno.

 

Čas trajanja NAGRADNE IGRE osvoji dres MIHE ZARABCA!

Za hummel dres Mihe Zarabca se boste potegovali vsi, ki boste opravili vsaj en nakup športnih copat hummel od 19. 8. do vključno 20. 10. 2020 v spletni trgovini www.hummel.si ali v trgovini hummel v Velenju.

NAGRADNO ŽREBANJE bomo opravili na sedežu podjetja 25. septembra 2020 v  prostorih trgovine hummel, Mercator center Velenje, Šaleška cesta 1, SI-3320 Velenje. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba ni mogoča. Nagrajenca bomo obvestil prek e-pošte ali klica in poslanega sporočila na mobilno številko. Organizator ne odgovarja za napake pri oddanih osebnih podatkih (npr., če je vnešen napačni e-mail naslov ali katerikoli drugi osebni podatek).

ŠPORTNI COPATI hummel >> KLIKNI TU

 

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano