NAGRADNA IGRA - "prifotkaj" si hummel

Hejla!

Že nekaj časa je minilo od zadnje hummel nagradne igre, tako da je že skrajni čas za novo! :) Tokrat vam podarjamo: *brezšivne legice hummel SIF, če bo zmagovalka ženska ali pa *moško trening majico hummel VIGGO, če bo zmagovalec moški.

Kaj je treba storiti? Beri dalje ...

 

 

 

NAGRADNA IGRA - "prifotkaj" si hummel

ZMAGOVALKA JE: Mojca Bahor!

Fotografiraj se v hummlu, v oblačilih, supergah, športnih copatih ... objavi svojo fotko v komentar pod objavo NAGRADNE IGRE na naši Facebook strani - KLIKNI TU in izžrebali bomo enega, ki bo prejel/-a hummel legice ali majčko.

ŽREB bo v ponedeljek, 24. aprila 2017 dopoldne, zmagovalec/-ka bo objavljen/-a v komentarju po objavo na FB strani. Če se nam v roku sedmih dni ne oglasi, bomo izžrebali naslednjega srečneža/-co. V žreb greste vsi, ki boste v komentar pod objavo na FB-ju, objavili svojo fotko!

Tukaj je odličen primer, kako je to nalogo opravila naša Lana, ki ustvarja blog:

 The Glam Jam! ▼▼▼

The Glam Jam

 

Še nimaš nič od hummla? Ni problema!

Pridi v našo trgovino, se pofotkaj v kabini, pred kabino, kjerkoli ... objavi fotko v komentar in počakaj na žreb. A pazi to! Če pokažeš to svojo objavo naši prodajalki, si prislužiš še -20% POPUSTA pri nakupu nove hummel TRENING kolekcije. Ta akcija velja samo v naših trgovinah v Velenju in Zagrebu, fotografiraš pa se lahko tudi v hummel OUTLET-u na Rudniku v Ljubljani, objaviš fotko pod objavo na FB strani in tako sodeluješ v naši nagradni igri.

 

NAGRADA:

Če bo izžreban moški, prejme trening majico hummel VIGGO.

Če bo izžrebana ženska, pa ji bomo podarili brezšivne legice hummel SIF.

NAGRADA: ženske legice SIF ali moška majica VIGGO.

 

Sedaj pa hitro telefon ali fotoaparat v roke pa gasa! Časa imaš do ponedeljka, 24. 4. 2017, pa pustite domišljiji prosto pot ... bodite izvirni in lepa nagrada hummel majčka ali humel legice so lahko tvoje!

Samo še en super primer takšne fotke ti pokažem. Tu je imela naša Suzana dilemo ali bi bele ali rdeče hummelce ▼▼▼

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano