Nahrbtnik poln hummel štumfkov >>

NAGRADNA IGRA >> nahrbtnik poln štumfkov! 🤗🤗

🎁🎁 OBDARUJ sebe in še dva prijatelja!

👉Označi 2 prijateja / prijateljici, ki bi jima za pisanko rad pradil/-a štufke al pa kar nahrbtnik >> nagrada je namreč nahrbtnik hmlHIPHOP in kar 18 parov hummel nogavic!! Pa malo razdeliš, pa smo vsi srečni! 😁
❤️ Polajkaj, označi 2 frenda, če pošeraš v story še toliko bolje >> pa že greš v žreb, ki bo v torek, 12. 04. 2022.

🎁NAGRADA: 1x hummel nahrbtnik hmlHIPHOP + 2x 3-pack nogavic BASIC + 2x 6-pack nogavic CHEVRON!

Za sodelovanje na FACEBOOKU >> KLIKNI TU

Za sodelovanje na INSTAGRAMU >> KLIKNI TU

Nagradna igra poteka na FACEBOOK in INSTAGRAM profilu hummel Hrvatska. Izžrebali bomo enega srečneža med vsemi sodelujočimi.

Medtem, ko čakaš na izid žrebanja pa preveri HUDO ponudbo paketov ali pa s kodo BREZDDV izkoristi DODATNI POPUST v višini DDV. 🥳🥳🥳

Obišči 🛒WEB SHOP 👉 KLIKNI TU

Pri nakupih nad 50€ je poštnina BREZPLAČNA!

 

POGOJI ZA SODELOVANJE SO:

-          Sodelujete lahko na naši Facebook in Instagram strani tako, da v komentar pod objavo "NAGRADA IGRA - nahrbtnik poln štumfkov!" označite še dva prijatelja. Tako si zagotovite vstop v žreb, ki bo v torek 12. aprila 2022 na sedežu podjetja Reakt d.o.o..

-          Da je udeleženec seznanjen in se strinja, da mu organizator do preklica udeleženca, lahko pošilja promocijska in informativna sporočila o izdelkih, aktivnostih o blagovni znamki hummel ali drugih blagovnih znamkah, ki jih promovira in prodaja organizator in/ali ostalih aktivnostih organizatorja in/ali njegovih neposredno povezanih partnerjev, ambasadorjev prek e-poštnega nabiralnika.

 

-          Da je udeleženec seznanjen in se strinja, da mu organizator do preklica udeleženca, lahko pošilja promocijska in informativna sporočila o izdelkih, aktivnostih o blagovni znamki hummel ali drugih blagovnih znamkah, ki jih promovira in prodaja organizator in/ali ostalih aktivnostih organizatorja in/ali njegovih neposredno povezanih partnerjev, ambasadorjev na mobilno številko udeleženca.

 

-          Da udeleženec izrecno dovoljuje javno objavo osebnih podatkov: ime in priimek, kraj  in država bivanja

 

-          Da je udeleženec seznanjen in se strinja z vsemi pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno, če posameznik svojih podatkov, ki so opredeljeni kot obvezni za izvedbo te nagradne igre, ne želi posredovati, ne more sodelovati v nagradni igri.

 

Organizator ne nosi odgovornosti za izgubljene, nepopolno, napačno ali neustrezno poslane ali posredovane podatke.

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano