Najbolj priljubljena hummel kolekcija CLASSIC BEE

Kolekcija oblačil za prosti čas hummel CLASSIC BEE, je naša najbolj priljubljena kolekcija. Je preprosta, s čistimi linijami in kančkom retro dizajna za originalnost.

Kolekcija hummel CLASSIC BEE je udobna, saj kot material prevladuje bombaž in je zelo vsestranska, primerna za šport in prosti čas.

Rdeča nit te kolekcije, pa je še vedno UDOBJE & PREPROSTOST!

 

 

kolekcija hummel CLASSIC BEE aw17

Za vse in za povsod!

Kolekcija hummel CLASSIC BEE je tako zelo vsestranska, da jo lahko nosite povsod! Na treningu, vadbah, zumbi, jogi, v šolo, v prostem času ali pa, ko bi radi samo udobno poležavali doma. Narejena je pretežno iz bombaža, vendar moderne kombinacije materialov, ki omogočajo raztezanje in hitro sušenje, ne izostajajo.

                                

 

Funkcionalni detajli!

Poleg udobja in stila, kolekcija hummel CLASSIC BEE vsebuje tudi funkcionalne detajle, kot so zmanjševanje vlage in antibakterijske obdelava, vsebuje hitrosušeče materiale, brezšivne modele, kot tudi zaščito pred vetrom in nepremočljive materiale.

V grafičnem smislu, pa so pri kolekciji hummel CLASSIC BEE vedno v ospredju puščice in naš legendarni logo čmrlja! Večen, klasičen, nemoteč!

★Ni ga boljšega kot en hud, mehek hoodie ob takih bolj sivih dneh! Jaz jih obožujem in obožujem tudi vse nove, ki smo jih že dobili to sezono. Ponudba je pestra, barvita in predvsem kvalitetna!

HITRO KLIKNI >>

 

Lepo se imej!

Kristina

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano