Najudobnejši kos oblačila za ta čas v letu – hoodiji!

Hoodiji so v naših omarah praktično nepogrešljiv kos oblačila v prav vseh letnih časih – poleti se lahko z njimi ogrnemo ob hladnih večerih, sicer pa so kot samostojen kos oblačila najmanj zahtevni. Lahko jih kombiniramo s trenirko, kavbojkami, ali pa izberemo takšnega, ki se bolje poda z rahlo elegantnejšim stilom.

 

Hoodiji so najudobnejši izmed vseh kosov oblačil, najbolje pri tem pa je, da so hkrati še moderni – niso prava izbira le za lenarjenje na kavču ali na primer za delo od doma, pač pa jih lahko oblečemo za kamorkoli in nam nudijo udobje na vsakem koraku.

KLIKNI ZA PONUDBO >>

 

V hummlu imamo na voljo veliko izbiro hoodijev, zato se bo prav gotovo našel kakšen kos za vas! Za tiste, ki prisegate na klasičen model, imamo celo paleto različnih barv »navadnih« hoodijev – takšnih s kapuco in z žepi.

 

KLIKNI ZA PONUDBO >>

 

Ali pa, če vam je ljubše, brez kapuce oziroma žepov. Za drznejše se najdejo puloverji različnih dolžin, vzorcev in barvnih kombinacij, z dolgimi ali tudi s krajšimi rokavi. S takšnimi ne ravno navadnimi hoodiji boste zagotovo izstopali, a vseeno vam bodo nudili tisto udobje, ki ga hoodiji obljubljajo.

 

KLIKNI ZA PONUDBO >>

 

Večinoma so hoodiji narejeni iz bombaža in poliestra, ta kombinacija nudi veliko mero udobja, poleg tega pa so zelo udobne oblike in smo z njimi lahko vedno sproščeni. Predvsem otroški hoodiji so skoraj vsi narejeni pretežno iz bombaža, ter so tako zelo prijetni za nošenje. Zelo pestra je tudi paleta živahnih barv pri otroških hoodijih.

 

KLIKNI ZA PONUDBO >>

 

Ker se bližajo hladni dnevi, vam bodo posebej prav prišli hoodiji s kosmateno notranjostjo – še udobnejši in še toplejši! Pripravite se na zimo v stilu in z veliko mero udobja.

 

KLIKNI ZA PONUDBO >>

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano