vidiči & nasveti

Prispevki v katerih boste našli veliko koristnih nasvetov o samih izdelkih, o njihovi uporabi in prednostih, ter o samem vzdrževanju športne opreme

VRHUNSKE IN MODERNE PAJKICE ZA ŠE TAKO ZAHTEVEN OKUS

Oblačila so del našega življenja in vse pomembneje je, v kaj se oblečemo, še predvsem takrat, ko zapuščamo prijetno ter varno domače okolje in smo tako na očem prav vsej javnosti. Nekaterim za mnenje drugih ni prav nič mar, večini od vas pa kljub temu, da mislite, da to ni res, mnenje drugih še kako šteje. Zato ste..

Preberi vse

Najudobnejši kos oblačila za ta čas v letu – hoodiji!

Hoodiji so v naših omarah praktično nepogrešljiv kos oblačila v prav vseh letnih časih – poleti se lahko z njimi ogrnemo ob hladnih večerih, sicer pa so kot samostojen kos oblačila najmanj zahtevni. Lahko jih kombiniramo s trenirko, kavbojkami, ali pa izberemo takšnega, ki se bolje poda z rahlo elegantnejšim..

Preberi vse

Kaj je softshell in kakšne so njegove prednosti?

    NAJ BO DEŽ ALI SONCE Imate težave pri iskanju oblačil, ki so primerna za nepredvidljivo vreme? Ali ste zaskrbljeni, ko se vaš otrok preveč prepoti ali pa ga zazebe med pustolovščinami na igrišču? Imamo Rešitev! Najboljša izbira za nepredvidljivo vreme so hummel softshell jakne! Hummel softshelli imajo..

Preberi vse

Vse prednosti aktivnega perila

  Počasi, a zanesljivo temperature padajo in prihajajo dnevi, ko mora vsak športnik, rekreativec, konec koncev pa tudi dijak, študent ali delavec razmisliti kako se primerno obleči za vadbo in vse ostale aktivnosti na prostem. Že babice so nas učile o čebulnem ali tako imenovanem večplastnem oblačenju.  Najbolj..

Preberi vse

Kako prati in vzdrževati aktivno perilo?

Pravilno vzdrževanje športnega perila je opravilo, s katerim največ pripomoremo k dolgoročni uporabi in daljši življenjski dobi.   aktivno perilo hummel   Priporočeno vzdrževanje preverite na etiketi, vsekakor pa za pranje aktivnega perila priporočamo uporabo programa za športni program ali za sintetična..

Preberi vse

Kako izbrati prave nogavice?

hummel športne nogavice Različnih vrst nogavic je skoraj nešteto, saj jih uporabljamo za številne različne namene. Ob nakupu športnih nogavic je zelo pomembna izbira pravih materialov, oziroma njihova sestava.  Zato vam predstavljamo lastnosti in prednosti nekaj najbolj pogosto uporabljenih materialov. Surovinska..

Preberi vse

Rokometna oprema

Rokomet je ena najhitrejših moštvenih iger z žogo. Rokomet se igra v 183 državah na svetu, registriranih je 166 držav članic, kar šteje cca. 795.000 ekip oziroma 19 milijonov rokometašev! Ker je to igra z veliko kontakta in nenadnih gibov, je še toliko bolj pomembno, da imajo rokometaši primerno rokometno..

Preberi vse

Kako vzdrževati rokometno žogo?

Se vam je kdaj zgodilo, da ste dobili novo rokometno žogo, ki pa seveda ni bila napihnjena in takoj se postavi veliko vprašanj: Koliko jo moram napihniti? Kaj pomenijo vse te oznake? Kako prepoznam različne kvalitete žog? Pri katerih žogah lahko uporabljamo smolo in pri katerih ne? Kako rokometno žogo vzdrževati, da bo..

Preberi vse

Prava obutev lahko naredi vso razliko na svetu!

Obutev za moške, ženske, fante in punce. Prava obutev lahko naredi vso razliko na svetu. Izberite slabo in končali boste z bolečimi nogami, žulji in slabo voljo. Izberite dobro in svet bo lepši! :)         Pri hummlu cenimo kvaliteto, vzdržljivost in funkcionalnost! Ravno zato, pri izdelavi naših..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 19

Stran:
  1. 1
  2. 2

Najbolj prodajano