Nova hummel TRENING kolekcija

Športna oblačila so vedno bolj prisotna na modni sceni in nova hummel TRENING kolekcija ti pomaga, da se zliješ s sceno in hkrati izstopaš.

 

 

Work hard! Look good!

 

 

To sezono so naši oblikovalci pri TRENING kolekciji dali poudarek na prileganje in funcionalnost športnih oblačil, ki so primerna tako za intenzivne treninge, kot za ulično modo. hummel TRENING kolekcija vam bo odlično služila tako v telovadnici, kot zunaj z vsemi vremenskimi dejavniki vred.

 

 

 

 

Silhueta telesa je v tej kolekciji lepo poudarjena, oblačila se zelo lepo prilegaji in so narejena iz zelo mehkega, hitro sušečega, brezšivnega in antibakterijsko obdelanega materiala. Vse skupaj je začinjeno še z mrežastimi detajli, ki ponesejo športno modo na višji nivo.

 

 

Mrežasti detajli v hummel legicah ROSA

 

 

Seveda pa pri treningu ne smejo manjkati tudi dobri PERFORMANCE copati. Letošnja kolekcija ponuja univerzalne, lahke in zračne modele. Vsi so udobni in mehki, nekateri modeli pa imajo v podplatu tudi spominsko peno. Tudi barve novih modelov hummel PERFORMANCE copat so sveže in zelo v koraku z modo. Preveri!

hummel PERFORMANCE copati - za lažje vadbe in za vsak dan!

Novi hummel PERFORMANCE copati Aerofly MX120

 

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano