hummel novice

Pridruži se mladi ekipi!

Obožuješ tako modo, kot šport? Si timski igralec, ki želi delati in svojo karireo razvijati v prijateljskem vzdušju in lahko delaš na napotnico? Potem te vabimo, da se pridružiš naši mladi ekipi na delovnem mestu prodajalca v trgovini hummel v Ljubljani (BTC, hala A, vhod A7).   Delo zajema od 60-120 ur na mesec..

Preberi vse

Obvestilo o zapori parkirišča pred halo A, BTC Ljubljana

Prvo soboto v juniju se bo v BTC Cityju odvijal dobrodelni dogodek ZATO! Igram košarko, ki bo namenjen zbiranju donacij za igradnjo dobrodelnega otroškega kampa “ZATO!” ob Krki za brezplačne in brezskrbne počitnice otrok. Sodelovali bodo otroci, aktivni igralci obeh spolov in rekreativci. Turnir organizira Rotary klub..

Preberi vse

Kiril lazarov >> rokometna legenda >> hummel ambasador

Za nami je še kako razburljiv športni vikend! Dobili smo kralje Evrope tako v nogometu, kot rokometu. Real Madrid je v nogometu osvojil lovoriko v Ligi prvakov, medtem ko se je v Kijevu odvil zaključni FINAL4 turnir tudi v rokometni EHF Ligi prvakov. Celoten turnir smo spremljali z velikim zanimanjem, saj so naslov branili..

Preberi vse

Festival nakupov in zabave V BTC-ju 

MEGA popusti, super prireditve.     Tradicionalni spomladanski Festival nakupov in zabave JE TUKAJ! Rezerviraj si ta vikend, da ne zamudiš super zabave! BTC City Ljubljana se bo ponovno spremenil v največje mesto popustov. Tudi naša hummel trgovina pa bo za vse obiskovalce in kupce..

Preberi vse

1 + 1 GRATIS

MEGA ponudba v hummlu, ki je enostavno ne smeš zamuditi. Samo v trgovinah hummel BTC Ljubljana Hala A, Mercator Velenje in Arena center Zagreb!  Velja ob nakupu katerega koli para hummel obutve, če se včlaniš v hummel KLUB ugodnosti. Velja tako za nakup hummel lifestyle superg ali natikačev, kot tudi..

Preberi vse

4 CLIO SPORTS nagrade za hummel marketing

Zelo smo ponosni, da vam lahko sporočimo, da je hummel marketing v začetku maja prejel kar 4 nagrade na podelitvi mednarodnih CLIO SPORTS AWARD priznanj!  CLIO nagrade so znane, kot svetovno najbolj priznane mednarodne nagrade za oglaševanje in za aktiviranje oglaševanja. Če ste dobri, obstaja možnost, da osvojite..

Preberi vse

Nočno nakupovanje BTC City Ljubljana

Pozor! Samo danes, v petek, 20. aprila 2018, med 9.00 in 24.00 vas vabimo na: NOČNO NAKUPOVANJE v BTC City Ljubljana, kjer v HALI A, vhod A7, najdete tudi hummel trgovino! Samo danes >> hummel  trgovina Ljubljana, BTC, haha A, vhod A7: 30% POPUSTA na vse! Popusti se ne..

Preberi vse

Pridruži se mladi ekipi!

Obožuješ tako modo, kot šport? Si timski igralec, ki želi delati in svojo karireo razvijati v prijateljskem vzdušju? Potem te vabimo, da se pridružiš naši mladi ekipi na delovnem mestu prodajalca v trgovini hummel v Velenju (Mercator center).     Prodajalec (m/ž):   Vaše naloge in odgovornosti so: -..

Preberi vse

NUJNO obvestilo!! TOTALNA RAZPRODAJA s popusti do -60%!

Živijo. Spet je čas, da malo prevetrite omare! Tu je hitra: TOTALNA RAZPRODAJA Vol.8 pred trgovino hummel v Velenju, s popusti kar do -60%! Vedno zelo obiskan dogodek, ki ga ne gre zamuditi! KDAJ?   V petek, 13. 04., od 15.00 do 19.00 in v soboto, 14. 04. 2018, od 9:30 do 15.00 za vas pripravljamo ponudbo starih..

Preberi vse

Pridruži se mladom timu!

Ako voliš jednako sport i modu, timski si igrač koji voli raditi i želiš svoju karijeru razvijati u prijateljskom okruženju, pozivamo te da se pridružiš mladom timu na radnom mjestu prodavača, u trgovini hummel u Arena centru Zagreb.   Prodavač (m/ž). Vaši zadaci i odgovornosti su: - izlaganje i slaganje..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 319

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 32

Najbolj prodajano