hummel novice

Obleci nogometni dres in ozaveščaj o raku pri otrocih.

Za nas so nogometni dresi več kot le dresi. Predstavljajo resnično strast do športa in posebno ljubezen do naših klubov. Toda danes puščamo ob strani naša ekipna rivalstva, da bi podprli nekaj veliko bolj pomembnega.  Football Jersey Friday je kampanja, katere namen je povečati ozaveščenost in sredstva za..

Preberi vse

Zapiramo hummel trgovino v Zagrebu

Tudi dobre stvari se včasih končajo. Po sedmih letih delovanja se poslavljamo od hummel trgovine v Arena Centru v Zagrebu in se hkrati veselimo novih izzivov. Vse informacije v zvezi s hummlom in iskanjem novega prostora na Hrvaškem, lahko spremljate na naših Instagram in Facebook straneh. In ne skrbite! Medtem ko čakate..

Preberi vse

Nova različica športnih copat hummel poimenovana ICON NO23.

Zgodovina je to, kar počnemo zdaj! Hummel obstaja že od leta 1923 in letošnje leto 2023, je leto za praznovanje naše 100. obletnice v svetu športa. To bomo poudarili s pogledom nazaj na našo bogato zgodovino znotraj rokometa. Navdih smo poiskali v naši dediščini iz »Bolsjedrengene« (legendarne Danske rokometne..

Preberi vse

Tudi naslednjih 5 let bomo sodelovali z IHF

S ponosom oznanjamo novo petletno partnerstvo z Mednarodno rokometno zvezo (IHF), ki bo trajalo med letoma 2023 in 2027, s čimer podaljšujemo naš prejšnji dogovor kot uradni dobavitelj opreme. »Rokomet je zasidran v DNK naše znamke in tudi zato s ponosom oznanjamo podaljšanje našega partnerstva z mednarodno rokometno..

Preberi vse

Uspešni smo bili v boju za ranljiva dekleta iz Sierra Leone

Ko se uresničijo sanje! Decembra 2020 smo se povezali z našimi dolgoletnimi prijatelji iz FANT - for a new tomorrow in donirali 1 % našega spletnega prometa, da zgradimo novego rokometno igrišče za ranljiva dekleta v Sierra Leone. Igrišče brez kamenja in gramoza. Igrišče s pravimi goli in pravimi stranskimi..

Preberi vse

VRHUNSKE IN MODERNE PAJKICE ZA ŠE TAKO ZAHTEVEN OKUS

Oblačila so del našega življenja in vse pomembneje je, v kaj se oblečemo, še predvsem takrat, ko zapuščamo prijetno ter varno domače okolje in smo tako na očem prav vsej javnosti. Nekaterim za mnenje drugih ni prav nič mar, večini od vas pa kljub temu, da mislite, da to ni res, mnenje drugih še kako šteje. Zato ste..

Preberi vse

Clio Sport Awards - zlata nagrada za hummel

Prejšnji teden smo imeli čast osvojiti zlato priznanje na podelitvi nagrad Clio Sport Awards v kategoriji sodelovanja navijačev. Zlato nagrado smo prejeli za našo kampanjo »Made By Denmark«, ki je predstavljala lanski dres danske reprezentance. Nagrade Clio Awards so vsako leto podeljene za pogumno delo, visoke dosežke..

Preberi vse

Nočemo biti vidni na turnirju, ki je terjal toliko življenj!

Opozarjamo na kršenje človekovih pravic v Katarju. Pri hummlu verjamemo, da mora šport združevati ljudi. In ko se to ne zgodi, smo zavezani k temu, da spregovorimo. Tudi zato so novi danski dresi za prihajajoče svetovno prvenstvo oblikovani kot protest proti Katarju.   Omilili smo vse podrobnosti – vključno z..

Preberi vse

ZDRUŽENI V BOJU ZA ČLOVEKOVE PRAVICE

Danska znamka športnih oblačil hummel je podpisala novo dveletno partnerstvo z Amnesty International Denmark za ozaveščanje o človekovih pravicah. Sporazum začne veljati takoj in obe znamki bosta združeni v različnih projektih s splošnim ciljem zbiranja denarja za delo priznane nevladne organizacije za boljši..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 391

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 40

Najbolj prodajano