hummel novice

Boj za ranljiva dekleta v Sierra Leone

Vsi si zaslužijo igrati rokomet na pravem rokometnem igrišču Sierra Leone je obmorska država na zahodu Afrike in v celi državi imajo le eno pravo rokometno igrišče! Nepredstavljivo, kajne? Pri hummlu smo mnenja, da si vsi rokometaši, pa naj bodo amaterski ali pa profesionalni igralci, zaslužijo igrati na pravem..

Preberi vse

Najudobnejši kos oblačila za ta čas v letu – hoodiji!

Hoodiji so v naših omarah praktično nepogrešljiv kos oblačila v prav vseh letnih časih – poleti se lahko z njimi ogrnemo ob hladnih večerih, sicer pa so kot samostojen kos oblačila najmanj zahtevni. Lahko jih kombiniramo s trenirko, kavbojkami, ali pa izberemo takšnega, ki se bolje poda z rahlo elegantnejšim..

Preberi vse

Ker nam je mar za okolje >> trajnostna oblačila in obutev

Do leta 2050 bo skoraj 70% vseh ljudi živelo v urbanem okolju. Iz dneva v dan velika mesta vedno bolj izrazito postajajo naš naravni habitat, na katerega se navajamo in se mu prilagajamo. Smo mobilni in hitri, mestno življenje se staplja s športom - šport nam predstavlja nov način razmišljanja in hkrati nov način..

Preberi vse

Ponovno je čas za TOTALNO RAZPRODAJO s popusti do -70%

  Jesen je pred vrati! Čas, da ponovno malo prevetrite omare! Tu je hitra: TOTALNA RAZPRODAJA  pred trgovino hummel v Velenju, s popusti kar do -70%! NORI popusti, ki se jih splača izkoristiti! Vedno zelo obiskan dogodek, ki ga ne gre zamuditi!   KDAJ? V sredo, 16. septembra >> 10:00 - 18:30, V četrtek,..

Preberi vse

Več kot le enajsterica

Igralci invalidskih nogometnih ekip angleškega kluba Everton so predstavili novi, tretji dres za sezono 2020/21. Evertonov program za invalide si prizadeva pokazati, da je nogomet veliko več kot le enajsterica na igrišču. Nogomet so vsi igralci, ves njihov trud, na tisoče navijačev na tribunah in izven njih … hummel je..

Preberi vse

4 dnevni joga oddih PREKLOPI IN ZADIHAJ

/ Preklopi svoj um na nove frekvence in zadihaj s polnimi pljuči. / ____________________________________________________ www.preklopiinzadihaj.com   Zadnjih par mesecev so ravno spremembe tiste, ki so vodile naše življenje. Vabimo Vas, da sedaj prevzamete vajeti v svoje roke in novo spremembo v sebi začnete z nami..

Preberi vse

Everton in hummel razkrivata nov dres za sezono 2020/21

3. julij 2020 je zgodovinski dan za nas. Z legendarnim nogometnim klubom Everton namreč predstavljamo nov dres za domače tekme v sezoni 2020/21. V novem dresu smo združili inovativne in okolju prijazne proizvodne metode in legendarno himno kluba imenovano Z-Cars v podobi zvočnih valov melodije. Zanimivo? Beri dalje..

Preberi vse

Deli svoj dan >> #ShareTheDay

Pozdravljeni, upamo, da vam preživljanje teh težkih časov v izolaciji ni pretežko, da ste vsi zdravi, a se pridno in odgovorno pazite in ostajate doma. Če imate doma še otroke, je pa kreativno in zabavno preživljanje prostega časa kar nujno. Se strinjate?   Nekaj dobrih predlogov, kako ostati aktivni z otroki v..

Preberi vse

DOSTAVA naših paketov v času izrednih razmer

Vse naše spletne nakupovalce obveščamo, da dostava vaših naročil, ki jo izvaja GLS Slovenija, v času izrednih razmer POTEKA. A družba je odgovorno sprejela nekaj nujnih ukrepov za dostavo v izrednih razmerah. Trgovina hummel v Velenju je ponovno odprta po ustaljenem delovnem času. Pridi in preveri odlično pomladansko..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 360

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 36

Najbolj prodajano