NOVO - športni copati hummel AEROCHARGE TROPHY

Športni copati hummel AEROCHARGE TROPHY so naši novi, inovativni in zelo privlačni dvoranski copati.  Narejeni v sodelovanju z vhunskimi rokometaši, kot so Mikkel Hansen, Daniel Narcisse, Paul Drux in Victor Tomas, dizajn pa je izbran z mislijo na prihajajoče Evropsko prvenstvo v rokometu, ki bo v januarju 2018 na Hrvaškem.

 


Z novo inovativno tehnologijo Power Plate, ti dvoranski copati omogočajo še višji in bolj eksploziven odriv.

Športni copati hummel AEROCHARGE TROPHY so opremljenitudi s tehnologijo Aerofit, ta je v notranjem delu športnih coat in skrbi za to, da se obutev prilega okoli noge, kot nogavica.

Tu je še mehak Aerotech vložek, TPU v predelu pete nudi odlično stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču.

Podplat je opremljen s pivot pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Kot si je zaželelo kar nekaj najboljših svetovnih športnikov v dvoranskih športih, so ti športni copati srednje visoki (do gležnja), da bi zagotovili dodatno podporo okoli gležnja in stopala.

     

 

REFUSE TO BE ORDINARY - izberi NOVE športne copate hummel AEROCHARGE TROPHY!
KUPI TUKAJ  http://bit.ly/2AuwSIV

DARILO: do 14. 12. ti ob nakupu športnih copat AEROCHARGE TROPHY podarimo še:

bidon za vodo + 3-pack hummel nogavic!
Ponudba velja tudi v hummel trgovinah:
• hummel Ljubljana (BTC, hala A, vhod A7)
• hummel Velenje (Mercator center)
• hummel Zagreb (Arena center)

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano