Oblačila harmonije in ravnovesja. Predstavljamo HMLFAY

PREDSTAVLJAMO HMLFAY 

Joga, pilates in ostale vadbe, ki se fokusirajo na zdravje, dobro počutje in sproščenost, so kot strela prevzele cel svet. Te holistične vadbe pomagajo spraviti vaše telo v stanje harmonije in ravnovesja, ter vam pomagajo sprejeti vašega notranjega jogija. Pri teh vadbah je dobro, da imate odlična in zelo udobna športna oblačila.

Treniraj za svoje zdravje, srečo in dobro počutje z našim trening kompletom za ženske HMLFAY - popoln za sproščanje, kot za vse oblike vadb, tudi tiste zelo intenzivne. Pri trening kompletu HMLFAY se vse vrti okoli raztegljivega in mehkega materiala in brezšivnega kroja, ki je oblikovan tako, da še poudari žensko silhueto in poskrbi, da izgledate kar se da dobro, pri tem pa vam je še zelo udobno. Oblačila ostaneja na mestu, ta komplet se odlično poda vsem tipom telesa, nič ne tišči in tako se lahko popolnoma osredotočite na vadbo.

 

 

 

POGLEJ CEL KOMPLET

Pri nastanku tega kompleta smo se pri hummlu pogovarjali z Mary Cooper, inštruktorico za telesno ravnotežje v športnem letovišču Playitas, ki se nahaja na Fuerteventuri, enem od Kanarskih otokov. Z nami bo delila svoja spoznanja o telesnem ravnotežju in hkrati opozarja, da je vaša vadbena oprema bistvena za uspešnost same vadbe.

 

RAVNOVESJE TELESA

– MOTIVACIJSKA MEŠANICA JOGE TAI-CHI-ja IN PILATESA 

"Body Balance" - RAVNOVESJE TELESA je primer vadbene rutine, ki se osredotoča na um in telo, in trening komplet HMLFAY popolnoma ustreza tej vrsti vadbe. Body Balance kot pomemben del vadbe uporablja jogo. Joga izboljša vašo fleksibilnost in poveča moč jedra, obenem pa tudi zmanjšuje stopnjo stresa. Z Body Balance vadbo izboljšate stanje svojega uma in telsa, ter tako ustvarite občutek dobrega počutja in miru.

"Vadba "Body Balance" je del programa za um in telo v športnem letovišču Playitas in je mešanica tai chi-ja, pilatesa in joge. Primarna vadba izhaja pretežno iz joge, tako na enem treningu naredimo 8 od 10 sekvenc na podlagi joge. Za ogrevanje pogosto naredimo pozdrav soncu, nadaljujemo z joga pozo bojevnika, ki gradi na moči in stabilnosti", razlaga Mary Cooper.

 

KO SO OBLAČILA POMEMBNA

Mary Cooper je mnenja, da vadba, kot je Body Balance, zahteva trening oblačila, ki se raztezajo, odlično prilegajo in prikazujejo linijo telesa inštruktorja, tako da lahko udeleženci vidijo poravnavo telesa z vidika posturalnega pogleda. In če želite razviti pravilne tehnike takšne vadbe, so pravilna trening oblačila zelo pomembna. Oblačila, ki omejujejo gibanje, bodo vsakemu ovira, saj udeleženci teh vadb delajo prožnosti in gibčnosti svojega telesa.

"Oblačila morajo vedno biti udobna, dobro se morajo prilegati teledu, dizaj pa mora biti nemoteč in poudariti mora konturo telesa. Ženski trening komplet HMLFAY se odlično prilega vsem postavam in je v mirnih, pastelnih barvah, ki odlično odražajo to obliko vadbe, zaradi česar je zelo primeren za vadbe, kot je "Body Balance".  Široka oblačila namreč zakrivajo obliko vašega telesa, pri inštruktorjih pa je zelo pomembno, da lahko učenci dobro vidijo položaj in obliko vseh poz, ki jim jih pokažete in jih potem tudi pravilno posnemajo."

 

                           

OBLAČILA, KI ODSEVAJO SAMO BISTVO VADBE

Poleg tega Mary Cooper meni, da je zelo pomembno, da trening oblačila odražajo tudi bistvo vadbe:

"Vadbe, kot je Body Balance ne moremo poučevati v kratkih hlačah in zelo živih barvah, saj je vse to v nasprotju z mirnim razpoloženjem, ki vlada pri tej obliki vadbe. Večina udeležencev želi, da so v harmoniji z razredom in počutjem v njem in mirne barve tega kompleta, so pri tem zelo v sozvočju s samim bistvom."

Torej, tista športna oblačila, ki jih nosite pri takšni obliki vadbe, se zelo razlikuje od tistega, kar bi nosili pri bolj intenzivnih vadbah, kjer so bolj poudarjene svetle barve in atletske hlače. In zato je novi ženski trening komplet HMLFAY idealen za vadbe, kot so Body Balance, joga, tai-chi, pilates in podbobne.

“Kot udeleženec vadbe, kot je Body Balance, se želiš počutiti močno, skoncentrirano in umirjeno. Eleganten trening komplet športnega nedrčka, legic in majice brez rokavov, kot je hummel HMLFAY, v umirjenih barvah in kvalitetnih materialov, te zagotovo ne bo razočaral.

 

POGLEJ CEL KOMPLET

 

OPREMI SE

Ne izgubljaj časa! Sprejmi svojega notranjega yogi-ja v sebi z novim ženskim trening kompletom hummel HMLFAY – to je eleganten, udoben in prilagodljiv hummel dizajn!

Opremi se za notranji mir! KUPI TU!

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano