Obleci nogometni dres in ozaveščaj o raku pri otrocih.

Za nas so nogometni dresi več kot le dresi. Predstavljajo resnično strast do športa in posebno ljubezen do naših klubov. Toda danes puščamo ob strani naša ekipna rivalstva, da bi podprli nekaj veliko bolj pomembnega.  Football Jersey Friday je kampanja, katere namen je povečati ozaveščenost in sredstva za raziskave raka pri otrocih. Kampanja spodbuja ljudi, da v petek oblečejo svoj najljubši nogometni dres in prispevajo v dobrodelne namene za boj proti raku pri otrocih.

 

NK Krka #teamhummel NK Krka #teamhummel

 

Rak pri otrocih je uničujoča bolezen, ki vsako leto prizadene na tisoče otrok. Kljub napredku pri zdravljenju veliko otrok še vedno izgubi življenje zaradi raka, mnogi preživeli pa se soočajo z dolgotrajnimi zdravstvenimi težavami zaradi zdravljenja.

S sodelovanjem v Football Jersey Friday lahko posamezniki izkažejo svojo podporo otrokom z rakom in njihovim družinam. Pomagajo lahko tudi pri zbiranju sredstev za raziskave, ki bi lahko vodile do boljših zdravljenj in navsezadnje do zdravila za raka pri otrocih.

Če želite sodelovati v Football Jersey Friday, preprosto oblecite svoj najljubši nogometni dres v petek in prispevajte dobrodelni organizaciji za boj proti raku pri otrocih. Prav tako lahko razširite glas o kampanji na družbenih omrežjih z oznako #FodboldtrøjeFredag in spodbudite še druge, da sodelujejo.

 

ŽNK Radomlje >> #teamhummel ŽNK Radomlje >> #teamhummel

 

Smo blagovna znamka, ki ceni skupnost in verjamemo v moč enotnosti, ki lahko povzroči pozitivne spremembe. In najboljši simbol enotnosti je ravno nošenje nogometnega dresa!

Spomnimo, da ne glede na grb na naših prsih nošenje nogometnega dresa v petek pomeni, da želimo, da vsi zmagamo v bitki proti raku pri otrocih. Skupaj lahko spremenimo življenja otrok z rakom in pomagamo najti zdravilo za to uničujočo bolezen.

 

NK KRKA >> #teamhummel NK KRKA >> #teamhummel

#hummel #letsplay #changetheworldthroughsport

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano