Podarjamo 3 majice s podpisom Kirila Lazarova!

Objavi svoj #simplyfans trenutek in osvoji praktične tedenske hummel nagrade.

 

V času SP v rokometu 2019 (10. 1. - 27. 1. 2019) bomo tudi mi strastni rokometni navijači, saj smo ponosni sponzor tega prvenstva, ki smo ga poimenovali ACROSS BORDERS - PREKO MEJA. Več o tem si PREBERI TUKAJ

Eden od glavnih hummel karakterjev je Kiril Lazarov, ki je tudi ambasador prvenstva PREKO MEJA.

Samo za vas je Kiril podpisal 3 hummel viking majice in te sedaj delimo z vami ▼▼▼

 

 

Kako do majice s podpisom Kirila Lazarova?

 

1.Objavi fotko na svojem Instagram ali Facebook profilu.

Na svojem Instagram ali Facebook profilu označi svoj #simplyfans trenutek - to pomeni da objaviš kakršno koli fotografijo iz katere je razvidno, da si športni navijač, da živiš aktivno življenje, spoštuješ svoje prijatelje, deliš veselje nad igro in spoštuješ drugačne!

Pusti domišljiji prosto pot, lahko pa pokukaš na konec tega članka za par idej. ;)

Nakup ni pogoj za sodelovanje!

 

2. Označi jo!

Ko izbereš svoj navijaški trenutek, ga nujno označi s #simplyfans in #hummelslovenia / #hummelhrvatska, tako te lahko najdemo, predlagamo in izglasujemo za lepo nagrado - hummel viking majico s podpisom Kirila Lazarova.

POMEMBNO!

Ne pozabi si svojega Instagram profila v času nagradne igre nastaviti na JAVNO, pravtako mora biti fotografija deljena na Facebooku nastavljena na javano.

Le tako bomo tvoj #simplyfans trenutek lahko našli in te mogoče tudi izbrali!

 

3. Čas trajanja NAGRADNR IGRE #simplyfans

Za hummel viking majice s podpisom Kirila Lazarova se boste potegovali vsi, ki boste ojavili svoj #simplyfans trenutek na instagramu ali Facebooku od 10. 1. do vključno 27. 1. 2019 - torej v času trajanja SP v rokometu v nemčiji in na Danskem.

 

4. Kdaj bodo tedenski izbori?

Pripravili bomo 3 tedense izbore, v vsakem bomo podelili eno hummel viking majico nekomu izmed vas, ki boste javno objavili svoj #simplyfans trenutek na Instagramu med 1. in 27. januarjem 2019 .Pod budnim očesom našega šefa in celotne ekipe bomo zbrali vse na kup in potem boste vi tisti, ki boste izglasovali nagrajenca / nagrajenko.

Glasovanje bo potekalo na naši FACEBOOK in INSTAGRAM strani hummel Slovenija in hummel Hrvatska!

Glasovali boste lahko do 31. 1. 2019 - ko bomo razglasili dva dobitnika, ki sta objavila fotografijo in enega, ki je objavil video.

Nagrajenci bodo objavljeni na našem @hummelslovenia in @hummelhrvatska INSTA in FACEBOOK profilu!

 

Tu pa je še nekaj malih namigov, kaj vse lahko fotogratfirate in objavite, ter si tako prislužite posebno in unikatno hummel majico s podpisom Kirila Lazarova ▼▼▼

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano