Prihaja BLACK hummel WEEKEND

 

Nakupovalno najbolj zanimivi dnevi so pred nami.

Ta petek, 23. novembra, dober mesec pred Božičem, se bo zgodil ČRNI PETEK, ki tradicionalno naznanja začetek praznične nakupovalne sezone! Tudi mi vam bomo ponudili priložnost, da si izpolnite želje po super cenah! Poskrbeli smo tako za spletne nakupovalce, kot tudi vse obiskovalce naših hummel trgovin v Ljubljani, Velenju in Zagrebu.

 

SPLETNA TRGOVINA www.hummel.si

Za vsa naročila, ki jih bomo prejeli na www.hummel.si od 22. novembra od 20:00 dalje, pa do vključno 26. 11. 2018, velja kar 20% DODATNEGA POPUSTA na vse izdelke, tudi na tiste, ki so že znižani. Vse kar moraš storiti je, da ob nakupu VPIŠEŠ KODO: BLACKHUMMEL

 

 

za 20% DODATNEGA POPUSTA

ob nakupu vpiši kodo: BLACKHUMMEL

Poštnina je pri nakupu nad 50€ BREZPLAČNA!

 

To pa še ni čisto vse! ;) Vsakemu kupcu v tem času bomo dali zraven še DARILO!

Darilo je promocijske koda oziroma kupon v vrednosti 5€, ki jo/ga boste lahko izkoristili za nakupe v hummlu v decembru 2018.

ZAČNI Z NAKUPOVANJEM TU >>

 

HUMMEL TRGOVINE: Ljubljana, Velenje, Zagreb

 

Če pa nas obiščeš v naših hummel trgovinah, pa ti bomo podarili kar 30% POPUST na vse nove hummel kolekcije v obdobju med 23. - 25. 11. 2018.
Kje nas najdeš?
>> hummel BTC City Ljubljana, hala A, vhod A7
>> hummel Velenje (Mercator center)
>> hummel Zagreb, Arena center, 1. nadstropje
DODATNE INFORMACIJE:
Koda za dodatni popust velja samo za spletna naročila na www.hummel.si, tudi na ŽE ZNIŽANE izdelke, ne velja pa za nakup hummel darilnih bonov. V trgovinah se popusti ne seštevajo, akcije se izključujejo.
NE ZAMUDI in izkoristi najboljše dni za ugodne nakupe!
Poštnina je pri nakupu nad 50€ BREZPLAČNA!

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano