Prireditev ŠPORTNIK LETA 2020 Velenje

Športna zveza Velenje pripravlja odmevno, tokrat spletno prireditev ŠPORTNIK LETA 2020 v MO Velenje.

Že tudi vi pogrešate šport in športne dogodke? Tudi mi! Zato je zadnji čas za extra športni večer v družbi najboljših!

Na Športni zvezi Velenje v sodelovanju z Mestno občino Velenje že tradicionalno vsako leto prirejajo prireditev Športnik leta, tokrat 2020 v Mestni občini Velenje.
Ker je za nami drugačno leto, ki je tako kot vsa ostala področja prizadelo tudi področje športa, je tudi tokrat »spletna« prireditev, ki jo pripravljajo pri Športni zvezi Velenje drugačna. Z le to se želijo zahvaliti prav vsem, ki so v tem čudnem letu polnem novih izzivov in ovir, vztrajali in ostali motivirani ter tako ohranjali šport pri življenju.

Svojo športno zgodbo bodo na tej prireditvi delili najboljši športniki in športnice velenjskih športnih klubov, ki praktično že živijo svoje sanje in so tako eden največjih promotorjev tako Velenja, kot tudi Slovenije v svetu.

To drugačno prireditev bodo popestrili: Peter Poles, Uroš Kuzman z Andrejem Hočevarjem, župan Peter Dermol, ter športniki in športnice na čelu z Janjo Garnbret, Anito Horvat, Jernejo Smonkar in Dinom Subašičem.

Skratka pred nami je zanimiv, zabaven in predvsem športen večer z obilo navdihujočih športnih zgodb.

Se gledamo na premieri Športnik leta 2020 na Facebook profilu in Youtube kanalu Športne zveze Velenje v torek, 25.5. ob 20.00 uri!

NAGRADNA IGRA

Sodeluj v 🎁NAGRADNI IGRI🎁, ki jo pripravlja Športna zveza Velenje!
Osvojiš lahko hummel športno torbo zase in še gym bag za frenda/-co! Win-win!

 

KLIKNI ZA SODELOVANJE

 

 

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano