hml rokomet

Blagovna znamka hummel je eden vodilnih proizvajalcev rokometne športne opreme, tako v svetu kot v Sloveniji. Med našimi ambasadorji in kupci so najboljši slovenski klubi: trikratni državni prvaki Gorenje Velenje, Maribor Branik, Trimo Trebnje, Slovan in številni drugi. Rokometna žoga hummel Concept+ je uradna žoga moške 1. NLB leasing lige.

💥NOVI💥 športni copati hummel AERO FLY >> zavladaj igrišču!

Zavladaj igrišču >> izberi nove špotne copate hummel AERO FLY! Primerni za rokomet, odbojko in tudi vse druge hitre, eksplozivne ter agresivne športe. V veliko čast nam je, da vam lahko predstavimo novo hummel AERO FLY, kolekcijo športnih dvoranskih copat, ki so bili zelo pametno posodobljeni in vsem..

Preberi vse

NOVI hummel AEROCHARGE 2.0

Ponesli smo dvoraske športne copate na naslednjo raven.     V veliko čast nam je, da vam lahko predstavimo hummel AEROCHARGE 2.0, kolekcijo športnih dvoranskih copat, ki so bili zelo pametno posodobljeni in vsem profesinalcem nudijo popolno podporo, da še izboljšajo svojo igro. KUPI TUKAJ >> Da so..

Preberi vse

NAGRADNA IGRA - letna zaloga športnih copat hummel

V času EHF EURO 2018 - evropskega prvenstva v rokometu, bo v vseh trgovinah hummel (Velenje, Ljubljana, Zagreb), kot tudi v spletni trgovini www.hummel.si potekala nagradna igra "Letna zaloga športnih copat hummel". Nagrada so 3 pari dvoranskih copat hummel ali športni copati hummel v protivrednosti 260 €. V nagradni..

Preberi vse

NOVO - športni copati hummel AEROCHARGE TROPHY

Športni copati hummel AEROCHARGE TROPHY so naši novi, inovativni in zelo privlačni dvoranski copati.  Narejeni v sodelovanju z vhunskimi rokometaši, kot so Mikkel Hansen, Daniel Narcisse, Paul Drux in Victor Tomas, dizajn pa je izbran z mislijo na prihajajoče Evropsko prvenstvo v rokometu, ki bo v januarju 2018 na..

Preberi vse

hummel AEROCHARGE novi dvoranski copati

hummel AEROCHARGE športni copati   Ne glede na športno raven, ki jo dosega, vsak športnik blesti v nečem.    Ali je hitrost, telesna pripravljenost ali agilnost, mogoče vržeš na gol, kot Mikkel Hansen, letite kot Daniel Narcisse ali imate razpon, ki ga slavimo pri Paulu Druxu. Toda tudi največji..

Preberi vse

hummlova ekipa do naslova v rokometni Ligi prvakov

Za vse ljubiltelje rokometa je bil minuli viked zelo razburljiv, saj se je v Kölnu zgodil zaključni turnir (FINAL4) rokometne Lige prvakov - EHF Champions League. Vsi hummlovci pa že cel teden skačemo od navdušenja, saj so naslov osvojili naši varovanci, rokometaški RK VARDAR iz Skopja.     Prvič so se..

Preberi vse

NOVI športni copati hummel OMNICOURT so tu!

Smo pred začetkom nove športne sezone, šole, dvoranskih aktivnosti in zadnji čas je, da ti predstavimo nove hummlove športne copate. NOVI portni copati hummel OMNICOURT in PLAY so tu!           Že znane in preizkušene modele hummel OMNICOURT in hummel PLAY copat najdeš v dveh novih,..

Preberi vse

To sredo hummel OUTLET na prostem!

Pred našo hummel trgovino v Velenju, se bo to sredo,11.maja 2016, dogajalo marsikaj zanimivega, predvsem pa boste deležni hummel OUTLET ponudbe na prostem, pred trgovino! Pestra izbira & POPUSTI do -50% >> to sredo hummel OUTLET na prostem!           Ujemi priložnost za ugodne nakupe in nas obišči to..

Preberi vse

Dodatni POPUST in VSTOPNICE za spektakel

Tokrat sem zate pripravila posebno ugodnost in še eno super presenečenje! Veš kaj imajo skupnega športni copati in mednarodni spektakel? Ne? Beri dalje >>           Tako športni copati, kot velik mednarodno rokometni spektakel, so glavna tema tega tedna v hummlu. ;) Najprej ti razkrivam, da..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 40

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Najbolj prodajano