hml rokomet

Blagovna znamka hummel je eden vodilnih proizvajalcev rokometne športne opreme, tako v svetu kot v Sloveniji. Med našimi ambasadorji in kupci so najboljši slovenski klubi: trikratni državni prvaki Gorenje Velenje, Maribor Branik, Trimo Trebnje, Slovan in številni drugi. Rokometna žoga hummel Concept+ je uradna žoga moške 1. NLB leasing lige.

Majica PRVAKOV - Rk Gorenje Velenje

  ★OMEJENA IZDAJA★ V čast novih državnih prvakov RK Gorenje Velenje smo naredili super COOL hummel spominsko majčko z unikatnim potiskom. Na voljo v vseh velikostih. Ta majčka je zate, če: ✔ si navijač kluba  ✔ si lokal patriot  ✔ podpiraš šport  ✔ spremljaš..

Preberi vse

IHF >> Svetovno prvenstvo v rokometu za moške Egipt 2021

hummel je ponovno ponosni partner in pokrovitelj Svetovnega prvenstva v rokometu za moške, ki poteka v Egiptu med 13. in 31. januarjem 2021.     HUMMEL SPREMINJA KONCEPT PODELJEVANJA NAGRAD OB NAZIVU "NAJBOLJŠI IGRALEC TEKME" Z vstopom naše blagovne znamke kot glavnega sponzorja Mednarodne rokometne..

Preberi vse

Boj za ranljiva dekleta v Sierra Leone

Vsi si zaslužijo igrati rokomet na pravem rokometnem igrišču Sierra Leone je obmorska država na zahodu Afrike in v celi državi imajo le eno pravo rokometno igrišče! Nepredstavljivo, kajne? Pri hummlu smo mnenja, da si vsi rokometaši, pa naj bodo amaterski ali pa profesionalni igralci, zaslužijo igrati na pravem..

Preberi vse

💥NOVI💥 športni copati hummel AERO FLY >> zavladaj igrišču!

Zavladaj igrišču >> izberi nove špotne copate hummel AERO FLY! Primerni za rokomet, odbojko in tudi vse druge hitre, eksplozivne ter agresivne športe. V veliko čast nam je, da vam lahko predstavimo novo hummel AERO FLY, kolekcijo športnih dvoranskih copat, ki so bili zelo pametno posodobljeni in vsem..

Preberi vse

NOVI hummel AEROCHARGE 2.0

Ponesli smo dvoraske športne copate na naslednjo raven.     V veliko čast nam je, da vam lahko predstavimo hummel AEROCHARGE 2.0, kolekcijo športnih dvoranskih copat, ki so bili zelo pametno posodobljeni in vsem profesinalcem nudijo popolno podporo, da še izboljšajo svojo igro. KUPI TUKAJ >> Da so..

Preberi vse

NAGRADNA IGRA - letna zaloga športnih copat hummel

V času EHF EURO 2018 - evropskega prvenstva v rokometu, bo v vseh trgovinah hummel (Velenje, Ljubljana, Zagreb), kot tudi v spletni trgovini www.hummel.si potekala nagradna igra "Letna zaloga športnih copat hummel". Nagrada so 3 pari dvoranskih copat hummel ali športni copati hummel v protivrednosti 260 €. V nagradni..

Preberi vse

NOVO - športni copati hummel AEROCHARGE TROPHY

Športni copati hummel AEROCHARGE TROPHY so naši novi, inovativni in zelo privlačni dvoranski copati.  Narejeni v sodelovanju z vhunskimi rokometaši, kot so Mikkel Hansen, Daniel Narcisse, Paul Drux in Victor Tomas, dizajn pa je izbran z mislijo na prihajajoče Evropsko prvenstvo v rokometu, ki bo v januarju 2018 na..

Preberi vse

hummel AEROCHARGE novi dvoranski copati

hummel AEROCHARGE športni copati   Ne glede na športno raven, ki jo dosega, vsak športnik blesti v nečem.    Ali je hitrost, telesna pripravljenost ali agilnost, mogoče vržeš na gol, kot Mikkel Hansen, letite kot Daniel Narcisse ali imate razpon, ki ga slavimo pri Paulu Druxu. Toda tudi največji..

Preberi vse

hummlova ekipa do naslova v rokometni Ligi prvakov

Za vse ljubiltelje rokometa je bil minuli viked zelo razburljiv, saj se je v Kölnu zgodil zaključni turnir (FINAL4) rokometne Lige prvakov - EHF Champions League. Vsi hummlovci pa že cel teden skačemo od navdušenja, saj so naslov osvojili naši varovanci, rokometaški RK VARDAR iz Skopja.     Prvič so se..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 43

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Najbolj prodajano