V času EURA 2018 do darila za 50 € in letne zaloge športnih copat!

Zdravo!

Večina slovenskih športnih navdušencev je z nestrpnostjo čakala na dan, ko se na Hrvaškem pričenja EHF EURO 2018 – evropsko prvenstvo v rokometu za moške! Skupaj bomo stiskali pesti za naše, kajne?

Ker je hummel tudi rokometna znamka, smo za vas v času prvenstva pripravili nekaj MEGA UGODNOSTI in še NAGRADNO IGRO! V paleti artiklov, ki so povezani z rokometom in seveda tudi ostalimi športi, smo se osredotočili našportne superge hummel, v katerih bodo nastopili tudi mnogi zvezdniki tega športa: Mikkel Hansen, Paul Drux, Victor Tomas, Kiril Lazarov ter tudi Slovenca Miha Zarabec in Blaž Janc.

Pri nakupu novih športnih copat hummel ti podarimo športno torbo ali nahrbtnik, z nakupom pa prejmeš tudi pravico do sodelovanja v nagradni igri, kjer je glavna nagrada letna zaloga športnih copat hummel v protivrednosti 260 €.

Pa gremo po vrsti! Najprej DARILO!

Darilo, super kul tehnical torbo hummel v vrednosti 49,99 € ali nahrbtnik v vrednosti 37,99 €, prejme vsak, ki kupi enega izmed 4 izbranih modelov hummel copat. Vendar pozor! Darilo prejme samo prvih 50 kupcevenega od izbranih modelov. Darilo si lahko zagotoviš tudi z nakupom v naših trgovinah v Mercator center Velenje, BTC Ljubljana, Hala A (vhod A7) in Areni center Zagreba (1.nad.). Tako da le pohiti.

 

Ponudba EURO18 >>

 

Na voljo so naslednji modeli športnih copat:

 

Z nakupom katerega koli modela športnih copat hummel lahko sodeluješ v naši veliki

NAGRADNI IGRI: Osvoji letno zalogo športnih copat! 

V času EHF EURO 2018 - evropskega prvenstva v rokometu bo v vseh trgovinah hummel (Velenje, Ljubljana, Zagreb) kot tudi v spletni trgovini www.hummel.si potekala nagradna igra "Letna zaloga športnih copat hummel".

Nagrada so 3 pari športnih copat hummel ali športni copati po izboru srečnega dobitnika v protivrednosti 260 €. 
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo kupili vsaj en (1) par športnih copat hummel v času od 12. 1. 2018 do 28. 1. 2018.

 

Podrobnejša pravila in navodila za nagradno igro najdeš tukaj >>

Seveda pa bomo pripravili še kakšno manjšo nagradno igrov zvezi z EHF EURO 2018 tudina naši FB strani, tako da nas pridno spremljaj tudi tam!

Se beremo!

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano