Hummel po mnenju danskih potrošnikov prepoznan kot najbolj trajnostna blagovna znamka oblačil na Danskem

Za hummel je ponovno prišlo priznanje, ki potrjuje našo zavezanost trajnosti in odgovornemu poslovanju. Četrtič v petih letih je hummel po mnenju danskih potrošnikov prepoznan kot najbolj trajnostna blagovna znamka oblačil na Danskem v okviru Sustainable Brand Index™ 2024.

Izvršni direktor hummla, Allan Vad Nielsen, pravi: "Čeprav nenehno stremimo k novim ciljem, se popolnoma zavedamo pomembnosti hkratne rasti zdravega in odgovornega podjetja." Lani smo dosegli pomemben mejnik, saj je iniciativa Science Based Targets (SBTi) potrdila naše podnebne cilje, prav tako pa smo podaljšali naš dogovor z Mednarodnim sporazumom v Bangladešu in Pakistanu. To resnično podpira naše ambicije in zavezanost našim potrošnikom."

SBTi je potrdila cilje hummla za zmanjšanje emisij toplogrednih plinov obsega 1 in 2 za 60 % do leta 2031 iz izhodiščnega leta 2021. Poleg tega smo se zavezali zmanjšati emisije toplogrednih plinov obsega 3 iz kupljenega blaga in storitev za 55 % na kupljen izdelek v istem časovnem obdobju.

Zaupanje in priznanje naših danskih potrošnikov je za nas neprecenljivo

Zaupanje in priznanje naših danskih potrošnikov je za nas neprecenljivo. Iz srca se zahvaljujemo za vašo podporo in zaupanje. Igrajmo se! Ta uspeh ni le priznanje za hummel, ampak je tudi dokaz, da lahko skozi šport spreminjamo svet na bolje. Naša zavezanost trajnosti in odgovornemu poslovanju ostaja trdna, in s podporo naših potrošnikov bomo še naprej ustvarjali pozitivne spremembe v industriji in širše. Hvala, da ste del naše poti.

Sustainable Brand Index™

Sustainable Brand Index™ je največja neodvisna študija blagovnih znamk v Evropi na področju trajnosti. Vključuje skoraj 1600 blagovnih znamk, 36 industrijskih panog in 80.000 potrošnikov iz 8 držav. Ta obsežna študija omogoča poglobljen vpogled v to, kako potrošniki dojemajo trajnostna prizadevanja blagovnih znamk, in poudarja pomen trajnostnega poslovanja v današnji družbi.