VESELA URICA z Miho Zarabcem, Blažem Jancem in Bebo Ščap

VESELA URICA z reprezentantoma Miho Zarabcem & Blažem Jancem! Fotografiraj se z njima ali pa z našo ambasadorko Bebo Ščap in prejmi POPUST za nakup hummel izdelkov.

 

 

 

 

 

Juhuhuhuuu, počitnice so tu! To pa ne velja za rokometne reprezentante Slovenije, ki se bodo v nedeljo, 30. oktobra zbrali na pripravah v Velenju. V reprezentanci sta tudi naša ambasadorja Miha Zarabec in Blaž janc, ki si bosta vzela malo časa tudi za vas, oboževalce in prijatelje hummla. V trgovini hummel v Velenju se bosta z vami družila v VESELI URICI v ponedeljek, 31.10. med 12. in 13. uro! Prideš?

beba-scap Beba Ščap

 

 

Če se v ponedeljek oglasiš pri nas, med 12. in 13. uro, se boš lahko malo podružil z reprezentantoma Miho in Blažem. Da ne bo preveč testosterona na kupu, pa bo poskrbela naša super ženska Beba Ščap, ki bo pravtako prisotna na VESELI URICI v hummlu!

 

 

 

 

 

PAZI TO!

Če se fotografiraš z enim od naših ambasadorjev, fotografijo objaviš na svojem ali našem FACEBOOK profilu, jo označiš s #hummelslovenija ali #hummelfamily, boš prejel 20% POPUSTA za enkraten nakup v trgovini hummel Velenje, izkoristiš ga lahko le ta dan, oziroma v času VESELE URICE!

Popusti se ne seštevajo, akcije se izključujejo.

Miha Zarabec in Blaž Janc Miha Zarabec in Blaž Janc

 

Druženje, popusti, zabava in še kaj... Več kot en razlog, da nas obiščeš v ponedeljek, 31. oktobra med 12. in 13. uro v trgovini hummel v Velenju! Se vidimo!!

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano