Želimo si, da še naprej ostanete z nami.

Spoštovani!

Iskrena hvala, ker nas spremljate že toliko časa. Kot se najbrž obveščeni, s 25. majem v veljavo stopa nova Evropska direktiva. Če boste ostali z nami še naprej, vas bomo z veseljem nagradili.  

 

S 25. majem 2018 bo začela veljati Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (Uredba GDPR), ki določa pravila o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov pri neposrednem trženju.

Uredba vpliva na transparentno ravnanje z vašimi osebnimi podatki, zagotavlja njihovo varnost in vašo zasebnost. V okviru neposrednega trženja naših storitev bomo tudi po uvedbi nove uredbe spoštovali vaše želje glede komuniciranja z vami.  Nova uredba nas zavezuje, da pregledamo vsa pridobljena soglasja uporabnikov naših storitev za prejemanje različnih komercialnih oglaševalskih sporočil (e-novice oz. e-sporočila). Uporabniki boste morali ponovno opredeliti vsebine, ki vas zanimajo in to tudi potrditi.

Želimo si, da še naprej ostanete z nami. Če želite, da vas še naprej obveščamo o novostih, izdelkih, popustih, posebnih akcijah kliknite na spodnji gumb in potrdite možnosti.

DA, želim še naprej ostati v stiku z vami >>

P.S.: Pripravili smo vam tudi 20% DODATNI popust s kodo, ki jo prejmete, ko izpolnite anketo.

Dodatni popust lahko izkoristite do konca julija 2018.

 

Hvala, ker še naprej ostajate z nami.
Lep pozdrav,
Kristina

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano