Zmagala je dobrodelnost! #kalvarija111

Naša ambasadorka Beba Ščap je včeraj končala svoj dobrodelni podvig Kalvarija111. 24 ur se je vpenjala po 454 stopnicah na Kalvarijo v Mariboru. Na koncu ji je uspelo srčnih 66 vzponov in zmagala je dobrodelnost. Celotno dogajanje si lahko pogledate na naši Facebook strani hummel Slovenija.

 

Beba si je v tem 24 urnem dogodku, ki ga je pričela v torek, 4. aprila, zadala cilj, da 111-krat osvoji vrh stopnic na Kalvarijo, kar 454 jih je. Ves ta čas pa je zbirala prostovoljne prispevke za Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij, ki deluje pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije. Čeprav ji ni uspelo 111 vzponov zaradi težkih vremenskih pogojev, je tokrat zmagala dobrodelnost. In v hummlu smo prav ponosni, da lahko sredstva za te športnike zbiramo tudi mi. Razprodali smo omejeno naklado posebnih humml majic IT’S THE HEART THAT REALLY MATTERS IN THE END in zato smo se odločili da zbiranje sredstev podaljšamo z aslednjo akcijo:

 

7€ POPUSTA - vpiši kodo: BEBASCAP

FOTO galerijo lahko pogledaš tukaj - KLIKNI!

Pri vsakem nakupu nad 15 € v naši spletni trgovini hummel.si, ti takoj priznamo 7 € POPUSTA, če vpišeš kodo: BEBASCAP. Od vsakega nakupa, pa bomo darovali 2 € Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij, katere ustanovitelj je Tomaž Barada.

 

Zate popust, za otroke donacija!

 

Za 7 € POPUSTA pri vsakem nakupu nad 15 € - vpiši kodo: BEBASCAP

Od vsakega nakupa, ki ga s to kodo opravite do nedelje, 9. aprila, bomo 2 € darovali v Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij.

 

Zbiranje sredstev bo potekalo do nedelje, 9. aprila in od vsakega nakupa s kodo BEBASCAP v naši spletni trgovini hummel.si, bomo podarili 2 €. Ta znesek bomo prišteli k tistemu, ki smo ga zbrali s prodajo posebnih hummel majic za Bebin projekt - IT’S THE HEART THAT REALLY MATTERS IN THE END in celoten znesek nakazali Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij.

Beba se že vesli predaje športne opreme v vrednosti 500 € dvema otrokoma

Poleg tega smo dvema otrokoma iz te fundacije podarili 2 x po 500 € v športni opremi in jima tako vsaj malo olajšali začetek, mogoče šampijonske športne poti. O obdarovanju teh dveh otrok vam boo še poročali, tako da pridno berite naš hummel blog.

Dodaj odgovor

Najbolj prodajano