hummel AEROCHARGE HB180 2.0 -športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 84,99 €

Akcija: 55,24 €

Cena: 84,99 €

Akcija: 55,24 €

Akcijska cena do: 20. 09. 2019

Hiter predogled

201093 9001, vel.: 38-46, funkcionalni, lahki in fleksibilni dvoranki športni copati

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

hummel AEROCHARGE HB180 2.0 -športni copati za dvoranske športe

Več pogledov

Podrobnosti

Pred vami je model športnih copat hummel Aerocharge HB180 2.0, vsestranski dvoranski športni copati, namenjeni igralkam in igralcem z lahkotnim in fleksibilnim občutkom. 

Model je posodobljen z našo novo konstrukcijo  360 ° oprijema.  Ta omogoča izboljšano notranjo zaščito pred stranskim upogibanjem med hitrimi  premiki ter bistveno izboljšan oprijem  (ti. »sock-fit«), tako se uporabnikovo stopalo zlije s športnim copatom.

Vse to skupaj z našo AeroFit tehnologijo, ki omogoča  popolnomo prileganje in oprijem noge, hkrati pa pripomore k še boljši stabilnosti in bolj varnim hitrim premikom v stra. Športni copati hummel Aerocharge HB180 2.0  so lahki in zelo prožni, tako da bodo vsi odrivi, skoki in tek po igrišču še bolj lahkotni. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, tu je še PRO stabilizator v prednjem delu copat, ki zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo. TPU ščitnik pete je v tem modelu  pomaknjen malo bolj  v središče konstrukcije in v predelu ahilove tetive nudi še boljšo stabilizacijo, ki je potrebna na igrišču. Podplat je opremljen s Pivot Pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Zasnovani v skandinavskem, minimalističnem  slogu, s posebnim poudarkom na svežih, trendovskih barvah.

Ta model športnih copat hummel je na voljo tudi kot model za ženske, z enako tehnologijo v silhueti, ki je prilagojena posebej za ženske noge. 

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Ostali artikli

hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - športni copati za dvoranske športe hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - športni copati za dvoranske športe    

Najbolj prodajano