hummel AEROCHARGE HB180 2.0 WS - ženski športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 84,99 €

Akcija: 42,49 €

Cena: 84,99 €

Akcija: 42,49 €

Akcijska cena do: 20. 09. 2019

Hiter predogled

201094 7325, vel.: 37-41, ženski, funkcionalni, lahki in fleksibilni dvoranki športni copati

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

hummel AEROCHARGE HB180 2.0 WS - ženski športni copati za dvoranske športe

Več pogledov

Podrobnosti

S posebno poznornostjo do ženskih športnic so naši oblikovalci naredili športne copate prilagojene posebej za ženske noge. Pred vami je model športnih copat hummel Aerocharge HB180 2.0 WS, vsestranski dvoranski športni copati, namenjeni igralkam z lahkotnim in fleksibilnim občutkom.

To je izboljšana, 2.0 verzija našega lanskega modela HB180, ki je prav tako opremljena z revolucionarno Power plate tehnologijo. Izboljšava pa je v 360° konstukciji, ki omogoča še boljši oprijem in tako pomaga igralkam, da odskočijo še višje in bolj eksplozivno.

Vse to skupaj z našo AeroFit tehnologijo, ki omogoča, da se copati popolnoma prilegajo in dobro oprimejo noge, pripomore pa še k boljši stabilnosti in bolj varnim hitrim premikom v stran. Športni copati hummel Aerocharge HB180 2.0 WS so lahki in zelo prožni, tako da bodo vsi odrivi, skoki in tek po igrišču, še lažji. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, tu je še PRO stabilizator v prednjem delu copat, ki zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo. TPU ščitnik pete je v tem modelu  pomaknjen malo bolj  v središče konstrukcije in v predelu pete nudi še boljšo stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s Pivot Pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Ne moremo še mimo dizajna. Športni copati hummel Aerocharge HB 180 2.0 WS so oblikovani v čistem, minimalističnem  slogu, s posebnim poudarkom na svežih barvah.

Ta model športnih copat hummel je na voljo tudi kot model za moške, torej enaka silhueta in tehnologija, ki pa je prilagojena posebej za moške noge. Poglej jih tukaj >>

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Ostali artikli

hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - športni copati za dvoranske športe hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - športni copati za dvoranske športe    

Najbolj prodajano