hummel AEROCHARGE HB180 RELY 3.0 - športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 84,99 €

Akcija: 59,99 €

Cena: 84,99 €

Akcija: 59,99 €

Akcijska cena do: 21. 08. 2020

Hiter predogled

204645 2021, vel.: 38-43, funkcionalni, lahki in fleksibilni dvoranki športni copati

Dostava: brezplačna dostava

* Obvezna polja

Cena: 84,99 €

Akcija: 59,99 €

hummel AEROCHARGE HB180 2.0 -športni copati za dvoranske športe

Več pogledov

Podrobnosti

Pred vami je model športnih copat hummel HB180 RELY 3.0, vsestranski dvoranski športni copati, namenjeni igralkam in igralcem z lahkotnim in fleksibilnim občutkom.

To je izboljšana, 3.0 verzija našega lanskega modela HB180, ki je prav tako opremljena z revolucionarno Power plate tehnologijo. Izboljšava pa je v 360° konstukciji, ki omogoča še boljši oprijem in tako pomaga igralkam, da odskočijo še višje in bolj eksplozivno.

Vse to skupaj z našo AeroFit tehnologijo, ki omogoča, da se copati popolnoma prilegajo in dobro oprimejo noge, pripomore pa še k boljši stabilnosti in bolj varnim hitrim premikom v stran. Športni copati hummel Aerocharge HB180 RELY 3.0 so lahki in zelo prožni, tako da bodo vsi odrivi, skoki in tek po igrišču, še lažji. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, tu je še PRO stabilizator v prednjem delu copat, ki zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo. TPU ščitnik pete je v tem modelu  pomaknjen malo bolj  v središče konstrukcije in v predelu pete nudi še boljšo stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s Pivot Pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Ne moremo še mimo dizajna. Športni copati hummel Aerocharge HB180 RELY 3.0 so oblikovani v čistem, minimalističnem  slogu, s posebnim poudarkom na svežih barvah.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Najbolj prodajano