hummel DUAL PLATE POWER - športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 109,99 €

Akcija: 54,99 €

Cena: 109,99 €

Akcija: 54,99 €

Akcijska cena do: 2. 02. 2021

Hiter predogled

202405 8616, vel.: 38-46, dvoranski, lahki, vzdržljivi in vsestranski športni copati

Dostava: brezplačna dostava

hummel DUAL PLATE POWER - športni copati za dvoranske športe

Podrobnosti

Športni copati hummel DUAL PLATE POWER vam zagotavljajo vrhunski odriv na vsakem koraku. Vključujejo vrhunsko tehnologijo z "uber" elegantnim videzom, zahvaljujoč inovativnemu elegantnemu dizajnu. Z izboljšano podporo v peti, lasersko razrezanimi 3D podrobnostmi in zračno mrežo.

Športni copati hummel DUAL PLATE POWER so opremljeni s konstrukcijo 360 ° oprijema. Ta omogoča izboljšano notranjo zaščito pred stranskim upogibanjem med hitrimi premiki ter bistveno izboljšan oprijem (ti. »sock-fit«), tako se uporabnikovo stopalo zlije s športnim copatom.

Tu šo blažilci pritiskov v predelu pete in pa DUAL PLATE tehnologija: to je dvojna TPU plošča, ki je vgrajena v podplat copata in omogoča eksplozivne odrive. V copat je vdelana med Aerotech vložkom in spodnjim gumijastim delom podplata in tako omogoča fleksibilnost copata in pa visoke odskoke. Z vsakim prepogibom, bodo vopati skočili nazaj v prvotno obliko! Popolni športni copati za visoke odrive!

Valoviti gumijast podplat pa vam na športnih copatih hummel DUAL PLATE POWER omogoča večjo agilnost, udobje in boljši oprijem. Izboljša vašo interakcijo s tlemi in omogoča enostavno in hitro spreminjanje smeri.

Športni copati hummel DUAL PLATE POWER omogočajo eksplozivne odrive in nudijo profesionalcem dvoranskih športov udoben in prilagodljiv občutek na nogah.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
tekstil
Podplat
drugi materiali

Ostali artikli

hummel DUAL PLATE IMPACT - športni copati za dvoranske športe      

Najbolj prodajano