hummel DUAL PLATE SKILL WS - ženski športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Ni na zalogi

84,99 €
84,99 €

Hiter predogled

202407 9001 vel.: 37-41, dvoranski, zračni, lahki, vzdržljivi in vsestranski športni copati 

Dostava: brezplačna dostava

hummel DUAL PLATE SKILL WS - ženski športni copati za dvoranske športe

Več pogledov

Podrobnosti

Ženski športni copati hummel DUAL PLATE SKILL WS so posebej zasnovani za "all-round" igralke dvoranskih športov. Nekateri bi lahko celo rekli, da imate že skorajda nepravično prednost, če nosite te copate. Pa še prav bi imeli!

Športni copati hummel DUAL PLATE SKILL WS so narejeni iz zračne in peresno lahke mrežice, ki zagotavlja veliko zračnost.  

Tu šo blažilci pritiskov v predelu pete in pa DUAL PLATE tehnologija: to je dvojna TPU plošča, ki je vgrajena v podplat copata in omogoča eksplozivne odrive. V copat je vdelana med Aerotech vložkom in spodnjim gumijastim delom podplata in tako omogoča fleksibilnost copata in pa visoke odskoke. Z vsakim prepogibom, bodo vopati skočili nazaj v prvotno obliko! Popolni športni copati za visoke odrive!

Valoviti gumijast podplat pa vam na športnih copatih hummel DUAL PLATE SKILL omogoča večjo agilnost, udobje in boljši oprijem. Izboljša vašo interakcijo s tlemi in omogoča enostavno in hitro spreminjanje smeri.

Če želite, da se vaša učinkovitost ujema z vašo ambicijo, potem izberite športne copate hummel DUAL PLATE SKILL WS, saj omogočajo eksplozivne odrive in nudijo profesionalcem dvoranskih športov udoben in prilagodljiv občutek na nogah.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
tekstil
Podplat
drugi materiali

Ostali artikli

hummel DUAL PLATE IMPACT - športni copati za dvoranske športe hummel DUAL PLATE POWER - športni copati za dvoranske športe    

Najbolj prodajano