hummel DUAL PLATE IMPACT - športni copati za dvoranske športe

Deli z ostalimi

Zaloga: Na zalogi

Cena: 129,99 €

Akcija: 84,99 €

Cena: 129,99 €

Akcija: 84,99 €

Akcijska cena do: 17. 12. 2019

Hiter predogled

202403 8616, vel.: 39-46, dvoranski, lahki, vzdržljivi in vsestranski športni copati 

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

* Obvezna polja

Cena: 129,99 €

Akcija: 84,99 €

hummel DUAL PLATE IMPACT - športni copati za dvoranske športe

Več pogledov

Podrobnosti

Športni copati hummel DUAL PLATE IMPACT vam zagotavljajo vrhunski odriv na vsakem koraku. Nekateri bi lahko celo rekli, da imate že skorajda nepravično prednost, če nosite te copate. Pa še prav bi imeli!

Športni copati hummel DUAL PLATE IMPACT so opremljeni s konstrukcijo  360 ° oprijema.  Ta omogoča izboljšano notranjo zaščito pred stranskim upogibanjem med hitrimi  premiki ter bistveno izboljšan oprijem  (ti. »sock-fit«), tako se uporabnikovo stopalo zlije s športnim copatom.

Tu šo blažilci pritiskov v predelu pete in pa DUAL PLATE tehnologija: to je dvojna TPU plošča, ki je vgrajena v podplat copata in omogoča eksplozivne odrive. V copat je vdelana med Aerotech vložkom in spodnjim gumijastim delom podplata in tako omogoča fleksibilnost copata in pa visoke odskoke. Z vsakim prepogibom, bodo vopati skočili nazaj v prvotno obliko! Popolni športni copati za visoke odrive!

Valoviti gumijast podplat pa vam na športnih copatih hummel DUAL PLATE IMPACT omogoča večjo agilnost, udobje in boljši oprijem. Izboljša vašo interakcijo s tlemi in omogoča enostavno in hitro spreminjanje smeri.

Športni copati hummel DUAL PLATE IMPACT omogočajo eksplozivne odrive in nudijo profesionalcem dvoranskih športov udoben in prilagodljiv občutek na nogah.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
tekstil
Podplat
drugi materiali

Ostali artikli

hummel DUAL PLATE SKILL - športni copati za dvoranske športe hummel DUAL PLATE SKILL WS - ženski športni copati za dvoranske športe hummel DUAL PLATE POWER - športni copati za dvoranske športe  

Najbolj prodajano